natasja: it's empty without you

haft en liten brejk från bloggen nu, men jag har haft fullt upp med annat så... men midsommaren spenderades iaf i stugan där det blev en hel del fiske och gott. själv vann jag min och mikaels fisketävling genom att krossa honom med 5 gäddor mot hans ynka två hihi(Y)
sen har det varit slit här hemma men nu är det äntligen stadssfesten och jag ser fram emot denna helg, hoppas att den bjuder på en hel del trevligheter.
nu sitter ja här i väntan på att hjärtat ska komma så att vi kan dra in och köpa lite sockervadd (det är saknat). folk må säga att det är för småbarn men vad spelar det för roll om det är gott så in i helljokes(a)

vendela: let's go to the beach

nu sitter jag och trycker i mig hotellfrukost.
idag ska vi på stranden i tylösand och till en plantskola där mamma ska köpa blommor.
sedan far vi nog ännu en sväng på stan.
ha en bra dag!
 

vendela: mitt hjärta brinner för dig

sitter på hotellrummet med familjen och ser spanien mot portugal.
idag har vi varit på stan och storshoppat. vi åt på en resturang där de hade sushi buffé♥ åt tills jag dog vilket  är standard. fetman ökar härborta. är kvar i Halmstad medan de andra farit hem för er som inte förstått det. shopping, liseberg och Ikea står på att-göra-listan. med mig hem idag följde tre par skor, två byxor, en jacka och ett linne.

vendela: NUMMER ETT I SVERIGE

en snabb resumé av den sensaste veckan.
fotbollsskolan tog slut i torsdags och nu väntar bara en veckas jobb i augusti sedan är jag klar med mitt sommarjobb. en catch up med lovisa, en förlust mot notviken och ett nattbesök på max har även hunnits med.
 
midsommarafton trodde jag att jag skulle få spendera själv med familjen i stugan men det blev så att även vikke följde med dit. vi fiskade, spelade kubb, badade, solade, åt massa gott, kastade bomerang, spelade fotboll och tog en löparrunda. även på midsommardagen var vi i stugan.
 
efter den underbara helgen for jag till Halmstad med fantastiska vff för att spela cup kommunal finalen mot skåne. ni som följer mig på instagram vet redan hur det slutade och ni andra kanske hört det på andra håll men vi vann iallafall.
 
SÅ NU ÄR VI BÄST I SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natasja: what to say man, what to say.. you are so f£#ing awesome

 
denna underbara dag avslutades med att ta igen den förlorade träningen genom cykling fram och åter till medle där jag såklart fick mysa ett tag med min älskling. nu ser jag frm emot morgondagens sköna träningsverk(Y)
 

natasja: i long for you more then i long for air

hemma efter en underbart otroligt fantastisk och mysig helg i vindelgranssele med mitt hjärta. denna dag bjöd på sol och mycket hetta men kan inte bara alla stora moln försvinna.. har även hunnit med att dra till kickboxningen för lite underbar träning. kommer sova gött ikväll. nu blir det dock fotboll och sen true blood. ha en good kväll!

 

vendela: ingenting vi har gjort går att ändra på

fotbollskolebarnen tar slut på mig. till och med skolan känns lätt i jämförelse med att få 12 7åringar att lyssna på en och dessutom att inte bråka med varandra. när jag kom hem hade pappa iallafall köpt jordgubbar och det gjorde det hela så mycket bättre.

vendela: finns ingen som du Ä


tack för att du finns och för att du är du. utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. du finns alltid där för mig, du ställer upp i alla lägen. du får mig att skratta när jag tror det är omöjligt. jag är världens lyckligaste person och det är tack vare dig♥
jag älskar dig Viktor.

vendela: I think I dreamed you into life


jag för ett år sedan.

jag för ett halvår sedan.

jag idag.
visst ser ni att jag blir vackrare med tiden :')

vendela: jag tänker inte be om att få vara din vän, du är inte värd det.

jag önskar jag vore starkare, så jag kunde stå emot.
säga nej till sånt jag inte vill.
du ber mig om massa saker men varför ska jag finnas för dig när du vänt mig ryggen?
du har valt att bete dig som du gör och sen låstas att ingenting har hänt.
du betydde mycket för mig, nu är du inte värd någonting.
det är du som valt det här.
nu får du stå för det.

vendela: samtidigt som du ger dig av står jag här ensam kvar.

ser fotboll och hejar på sverige med frida tillsammans med massa godsaker.

vendela:vi brukade vara bästavänner, nu när vi träffas säger vi inte hej.

igår firade jag joels skolavslutning med familjen, mormor och morfar och viktor. på kvällen bestämde jag och viktor att vi skulle sova på studsmattan, det slutade med att vi satte upp ett tält där istället. 
idag har vi varit på stan och handlat jordgubbar. jag har även hunnit måla hela garage väggen och snart kommer frida hit för att se fotboll. heja sverige!

natasja; säger trevlig helg redan nu(y)

Nu tar jag en brejk både från bloggen och Skellefteå över denna helg. Istället säger jag hej till Vindelgransele. Hoppas ni alla kommer ha en lika underbar helg som jag musselimuss<3

Vendela: never forget what I did what I said

Idag upptäckte jag att mammas cykel har blivit stulen och det är helt mitt fel då jag lämnat den på skolan i en vecka...inte det smartaste man kan göra.
trots att det är sommarlov gör jag en tidig kväll då jag ska måla imorgon. godnatt!

Vendela: there is nothing we can do

efter både fotbollsmatch med sunnanå mot p17 skellefte ff och jobb i tre timmar sitter jag i soffan och äter skorpor med Joel samtidigt som vi ser Holland-Tyskland.

natasja: snart så snart men ändå så länge

dagen spenderades för det mesta ute i den underbara solen som äntligen kom fram. även ett stenhårt pass uppe på edda.
förutom det så har jag nu lyckets se alla true blood avsnitt också så nu måste man vänta en hel vecka mellan varje..

Vendela: fix me

har ätit på subway med viktor idag, målat garaget, varit på inskolning och nu bakar jag kakor.

natasja: 4 dagar, varför så länge..

jaa.. vad ska man säga, känner skammen efter dagens fotboll. sverige är helt enkelt för dåliga.. bara tur för zlatan att han gjorde mål.. inga talanger allt..
annars så har denna dagen bjudit på lite och ingenting. lr jo glömde överraskningen som jag fick av pappa. pengar i börsen endast menat för kläder, jag klagar inte hih:$ mycket av true blood serien och slapp i soffan men det är helt okej(Y)
hoppas ni haft en bra dag!

vill till värme, bort från sverige..


Vendela: home sweet home

är hemma efter två dagar med finaste tjejerna. nu ska jag bjurfors och döma.

natasja; i would run to you

Hemska väder.. Hemska hemska väder, känner bara för att sova tills det blir varmt och soligt.

Vendela: travel the world on the seven seas.

imorse vaknade jag i världens finaste famn. vi åt lunch och såg tv en stund sedan for han hem och jag följde mamma och pappa till solbacken. nu sitter jag i bussen till burträsk där jag ska träna två träningar med bästaste vff. nu är det inte långt kvar tills Halmstad och finalen mot Skåne!

natasja: 5 dagar.. 5 låånga dagar..

uppväckt kl 10... är det inte på sommarlovet som man ska få sova ut..?
blev iaf världens hotellfrulle så jag klagar egentligen inte sådär jätte mkt(Y)
men vad i hela friden är det för fel på vädret!! trodde att man skulle få sitta ute och steka sig  brun men nix. det blir att sitta inne och hoppas på bättre tider.
saknar dig redan gumman

Vendela: candy time

har köpt godis och nu ska jag köra bil hem samt se Tyskland mot Portugal med hjärtat.

Vendela: Let me hold you for the last time

har precis ätit grillat med mamma, pappa och Viktor. Joel är i Stockholm på klassresa och går på gröna Lund. dessutom har dom fått 26 tusen av SAS för deras flyg hem blev inställt... när jag gick i nian for vi inte ens på klassresa...

natasja: glömde tacka för gårdagens gympass, så tack så mycket!


natasja: please come home!

dagen spenderades med bästabästa vännen saga! det blev shopping av skor och lösnaglar, cykling till bergsbyn för fetglassar ((lutande tornet pisa). sist men inte minst crazy bananas(Y)

Vendela: gameday

sitter i burträsk i lajjas bil med josefin och ska alldeles strax fara till Umeå och möta mariehem. är hur taggad som helst. när jag kommer hem ska vi äta grillat. jumie.

natasja; my way is your way

Börjar med att gratulera alla studenter, speciellt bror min! Så då kan ni gissa ungefär hur min dag har sett ut. Blev dock även en genomgång av mitt nya gympass, kommer bli intressant och se om jag kommer ha orken att göra det hela tiden men ska göra mitt bästa. Blev även den lyckligt lottade att få städa party tältet på bakgården alltid lika trevligt! Med detta säger jag godnatt. Hade på bade!

Vendela: gå aldrig iväg om hon ber om det, det är då hon behöver dig som mest.

har pimpat mitt mobilskal, så numera ser det ut som på bilden nedan.
idag har jag hängt med min kille vi skulle egentligen fara och se frejas musikal men det spöregnade så vi stannade hemma framför tvn och åt glass istället. nu skiner solen och jag har träning, kunde ha varit bästa känslan om inte mitt knä gjort ont.

Vendela och Natasja

så här såg vi ut igår när det var skolavslutning. nu är det ett helt sommarlov att se framemot!

natasja: 1W & 6D maybe

härlig uppvärmning med burträskbingo inför kvällen!

natasja: it's the details that count

äntligen sommarlov! glad sommar på er alla!!!

Vendela: happy birthday

efter både förrätt och efterrätt bär det av mot östra grubbgatan där tårta serveras som jag och mamma bakat.

Vendela: om hela världen säger nej, jag tror på dej

spelade match i regnet idag och förlorade med 4-2. vi fick en person utvisad och jag var inte bra. ändå tycker jag att lika hade iallafall varit rättvist. efter matchen gjorde jag världens snabbaste ombyte och nu sitter jag med bästa släkten på resturang bistro.

Vendela: och ändå faller regnet som det gjort i tusen år

har hunnit fixa till ryggen och nacken idag så att jag slipper ha nackspärr nåt mer. fick även övningar för att jag andas fel? så nu ska jag göra dom ett tag framöver och se om spänningarna släpper. annars har jag inte gjort något alls sen jag kom hem, legat i soffan och bett att jag kan spela matchen imorgon.

Vendela: simsimsalabim du är min förevigt

höll verkligen på att smälla av idag. en heldag ute i skogen där dom bara pratade följt av dunkande huvudvärk och knivar i halsen. inte blev det bättre av att halva klassen stannade hemma och sjukanmälde sig medan jag inte fick. dagens bästa var iallafall att jag fick en puss av ett litet gulligt svart lamm. det som känns bra är att nu är det bara skolavslutning kvar!
en bild på min charmiga pojkvän:):):)

natasja: what a weekend

helgen spenderades med min finaste av dom alla, joakim i vindelgransele! det blev fiske, konfrimation och en hel del annat roligt och mysigt.
idag var sista skoldagen så nu är skåpet städat och vem vet vad morgondagen kommer att bjuda på.
har också tagit en spruta idag vilket fortfarande gör ont, tror att min arm kommer att trilla av snart och dagens träning gav ju en hel del slag just på armen vilket veerkligen inte gjorde saken bättre..
aja ha en bra kväll pusspuss!

usch vad jag hatar sprutor, börjar bara må illa av att tänka på det...

vendela: tiptop

är med viktor och nu ska vi äta grillat. ikväll ska vi på hemmakväll och hyra film och köpa godis.
RSS 2.0