Vendela: taggaaa

nu kör vi!!!

Vendela: warious

sliten krigare

Vendela: nytt år

ikväll är det sista gången jag går och lägger mig år 2011. egentligen är det sista gången jag går och lägger mig varje kväll eftersom en dag aldrig kan upprepas men när ett nytt år börjar är det något alldeles speciellt. man lovar sig själv att det nya året ska bli det bästa året någonsin. dagen efter vaknar man i samma säng som man alltid gjort och den där känslan om att allt är möjligt som man bara hade för några timmar sedan är borta. det är bara en vanlig dag, precis som alla andra dagar. jag älskar nyårsafton, jag älskar raketerna, jag älskar maten, jag älskar att alla verkligen försöker vara trevliga, jag älskar stämningen vid tolvslaget. jag älskar allt. men egentligen är nyårsafton bara en vanlig dag. en dag, som precis som alla andra dagar inträffar en gång per år. i år har iallafall jag ett nyårslöfte, mitt löfte är att gå ner i split.

natasja: Wordfeud (nattepatten)

ny wordfeud adda nattepatten (speciellt du vendelpendel) annars så känner jag att jag har varit lite inaktiv när det gäller bloggandet men när jag orkar överföra bilderna från mobben då kanske det kommer lite bilder. over and out!

Vendela: there is so much more

drar iväg till ebs

Vendela: älsklingen är hemma

nu har jag försökt ladda upp en bild på min käraste ägodel i snart en timma. nu ger jag upp och säger godnatt!!!

Vendela: nytt

jag har nästan bara svarta kläder i min garderob så nu har jag bestämt att jag ska lägga av med emo stilen och köpa lite andra färger på mina kläder. tshirten kommer från monki och den andra från mq

Vendela:

provade massa mössor idag på dollarstore, super snygga! vilken tycker ni mest om?

Vendela: heeej

gick runt som ett lik idag på stan, hade sprängande huvudvärk och ont i halsen. nu när jag har kommit hem har jag tagit en lång dusch och druckit te så nu känns det bättre. ska krypa ner under en filt och se film med ebba.

natasja: stort tack i efterhand till dig saga <3

glömde visa vilka fina presenter jag fick av saga på jul, älskar dig gumman!

natasja: RISK

spelade ett nytt spel som mike fick i julklapp, grymt roligt men jag är säker på att alla fuskar utom mig, speciellt denna..... inte helt okej

natasja och vendela: gårdagens köp (Y)

natasja: äntliiigen!!

hehe nu har jag äntligen fixat de så här har ni korten från en del kläder som jag köpte igår
blev sne men jag vet inte hur man ska fixa  de :$

Vendela: maaat


dags för lunch. ännu är mina händer fria från kassar men inte länge till. Frida har hunnit shoppa ganska mycket. jag har även hunnit med att prova kläder bakom ett hattställ. älskar då man kan göra som man vill utan att behöva bry sig vad folk ska tycka.

VendelA:

sov typ hela vägen i bilen men nu är vi taggade för match och massa shopping!!

Vendela: Luleå

halv sju imorgon bitti bär det av till Luleå. mycket till sovmorgon... men tror det blir kanon kul!! nu ska jag sovaaa

Vendela: tonight's the night

har varit hos Lovisa hela kvällen med karro och planerat nyårs. kommer nog bli grymt. har inte hunnit äta någon middag så detta får föreställa den.

Vendela: learn me how to love

nu har även jag wordfued. venkansänkarn är mitt namn. lägg till mig (speciellt du natte) så ska du få spö!!!

natasja: dator .......

var på stan idag med underbara vendela, men tyvärr så äre nå fel med min dator så jag får inte fram några bilder men det kommer så småningom

vendela:nyårs klänning

skulle egentligen inte köpa någon nyårs klänning men så hittade jag den här för 150 kronor. älska rean!!

Vendela:schtaaan

idag har jag och Natte alltså sprungit runt på stan.de blev fyra hela timmar och nu har jag så ont i fötterna att jag bara vill skrika. vi hann med mycket, många påsar blev det och ännu mer skratt.

vendela: disney time

nu ska jag och fritte se lady och lufsen ett och två. wihooo♥

vendela: bilder från jul

här har vi de två som var mest taggade på att öppna julklapparna. katten låt under julgranen hela dagen för att inte missa något och min morfar tjatade hela tiden om att vi borde öppna dem.
alltid lika vacker.

natasja: shoppa!!!

längtar nå så grymt till att shoppa loss på tisdag med käraste vendela, men det finns en tendens av att man aldrig hittar nåt när man verkligen har pengar, man ska nog inte tveka så mycke utan ba sno åt sig det som verkar snyggt (y) kommer att bli tufft imorn att hålla sig från att köpa saker menmen.
så här kommer det att se ut på tisda! (Y)(Y)(Y)(Y)

natasja: bilder från jul

julen va kung som vanligt, nu kanske ni tycker att jag överdriver med bilderna men det var svårt att välja (a)
alltid bara jag som är överspeedad   trött liten grabb dedär--->

vendela: sometimes life's meant to hurt.

idag tog hela familjen en låång sovmorgon. spelade vilda gester alldeles för länge igår...
efter det begav vi oss till mellandagsrean, men jag köpte ingenting. sparar pengarna till på tisdag då jag ska på stan med natasja. när jag kom hem for jag till ebba och dit ska jag även nu, får se om robin och adam också kommer.

nytt nagellack som jag fått av frida och emma.

vendela:JULAFTON


gårdagen var ungefär som de flesta julaftonar brukar vara, man åt alldeles för mycket, klockan tre bänkande hela släkten steinwall sig framför tvn för att se kalle anka och klockan halv åtta var det dags att öppna julklapparna. det var en mycket trevlig julafton som tog slut alldeles för fort...
bilder kommer sen!!

natasja: pepparkaksbygge

spenderade dagen först på stan för att köpa de sista julklapparna, sen blev det pepparkaksbygg och julsång för fullt
kommer nog int göra nåt inlägg imorn så ni får ha en grymt bra jul! pussis <3

vendela: julpyntat

har nu julpyntat nästan hela nedervåningen. så när mamma kommer ner imorgon kommer hon få sig en överraskning.



vendela: JUUUULOV

har äntligen fått det efterlängtade jullovet!! tror vi var den sista klassen som lämnade skolan. dörrarna hade till och med blivit låsta innan vi hunnit ut..älskar att gå natur.
tog bussen till burträsk ikväll för att träna, tror ni jag ångrar mig när jag kommer dit och får veta att det är jojjo-test?? efter det hade vi julklapps utdelning med julmust, pepparkakor och massa skumtomtar. skitfint lag det där.

detta fick jag.

natasja:

insåg just att ja lyssnat upp alla justin bieber låtar på spotify :(:( så nu måst man väll övergå till youtube..

natasja:

julfesten igår kändes lite töntigt i början , men mot slutet så shakade vi loss ordentligt så idag har man nå grymt ont i fossingarna. idag har vi sovmorgon till halv 1 och då ha viu kemi och sen FYSIK PROV, pluggandet igårkväll gick väll inte så bra så ja vaknade halv 10 idag för att plugga, vill berömma mig själv för det (Y) nu blir det skolan! hejsvejs

vendela: mot stan


för att köpa de sista julklapparna

vendela: julgranen uppe-check!

älskar när man får sova på morgonen, dock var det inte vad jag gjorde idag. var tvungen att stiga upp ganska tidigt för att hinna med massa saker. överst på listan stod klä granen. jag saknar när man var liten och alltid dansade hand i hand runt den och sjöng massa jullåtar. i år skippade jag och joel dansen, men musiken gick på högsta volym.

vendela: never back down

denna ^film ska ses nu. har aldrig sett den förr så vart lite mobbad när natasja, illona och frida fick höra det. men, om ungefär en och en halvtimma då filmen slutat kan dom inte säga nåt längre. hihi

julfesten ikväll började ganska segt, men avslutades hur kul som helst. shakade loss på dansgolvet med massa andra, skrattade och hade kul. ikväll sover jag med frida, puss.

vendela: back on track

känner att min uppdatering slickat botten men har varit lite upptagen med andra saker. idag fick vi igen vårat matte nationella och imorgon ska det firas med sushi till middag. efter det ska jag till burträsk där det är någon laggrej, måste hittat en julklapp tills dess!! har lite smått panik...
hahahha gissa om jag troddee....

natasja: julfeeest

nu, julfest på balder? lät lite töntit men de får vara!

natasja:

morsningkorsning! onsda nu då.... så grymt jobbigt, vill ba ha lov. kul att man går till typ 4 imorn också.. meen julafton om 3 dagar, grymt taggad, och nyårs om typ,,, jaa några dagar, asss taggad! nu frukost sen off to the fängelse.

natasja; justin

ja som ni kanske har hört så har venne fått mig att gilla justin haha, men saken är att han är bra, alla killar som säger att han inte är det är ba avundsjuka och drömmer om att vara som han och se ut som han! jag och venne nötte iaf typp alla hans låtar på matten idag, blev även lite amnesia spel, grymt läskigt och ja prövade det även hemma med headphones.... trodde att ja höll på att bli blöt i byxan! nu blir det iaf som vanligt lite vampires on screen (Y) ha de gött puss

vendela: justin

när vi började skolan i höstas tror jag inte ens natte gillade justin bieber. idag sitter vi och lyssnar på honom under matten när det kommer upp en bild på honom och hon säger "han ser ju bra ut!"
det är det jag sagt under hela halv året, verkar som jag äntligen fått henne att inse det.  och kan man annat än gilla detta?


vendela: movietime

idag när jag städade mitt rum hittade jag ett biopresentkort som alldeles strax går ut. ingen tvekan om vad jag ska se!!!

vendela: christmas time is near

idag bestämde jag mig för att julstäda mitt rum, något som behövdes. dock är jag inte klar än och nu ser mitt rum ännu värre ut än då jag började. hur lyckas det alltid bli så? var även med joel på stan där vi köpte de sista julklapparna och han en skjorta och en slips
ikväll hade jag träning och sedan var jag med karro på edda. när vi kom hem tryckte jag och joel en hel franska. vi lyssnade även på julmusik och tände massa ljus, myys

natasja:

efter en dag med typ 3 avsnitt av vampire diaries och godis så är det slutligen dags för sängen, sov gott alla! <3
snigga!

natasja: nyår

äntligen har jag köpt en klänning som jag mest troligt ska ha på nyår! (Y) men man vet aldrig de finns många :D

natasja: crazy bananas

tillbringade dagen med först mamma sen saga på stan träffade även en hel massa andra folk på stan. och idag tror jag att saga gjorde det pinsammaste någonsin. vi var vid t magasinet, och mitt emot är ingemar (butik), då gick de förbi några killar,
saga;(SKREK) INGEMAR sprang mot affären / killarna,
killarna stannar; stirrar på oss som om vi vore efterblivna,
saga; hoppar över cykelgrejen och springer efter,
Jag; följer efter med huvudet neråt.
sen blev det bio med wilma och sen skräckfilm (Y) grymt roligt nu blir de att sova pussis :)

vendela: dont look back tomorrow and think about what you colud have done today

imorse när jag vaknade hade jag inte köpt en ända julklapp, med lite smått panik begav jag mig in mot stan. när jag kom hem hade jag och joel slösat 1000 spänn men nu är det endast en julklapp kvar som ska inhandlas. dessutom hann vi med ett besök på subway, vilket gjorde min dag. efter det rullade en grå volvo in på östra grubbgatan fem, där hoppade jag in och vi rullade sedan vidare mot lund, där det skulle ridas!
när jag kom hem var jag utelåst så jag gick till frida och snackade litegrann. hon hann även klaga på min hästdoft..

vendela: yesterday,,,

...slutade jag klockan fyra, hade bad sista lektionen, sedan for jag direkt på norrvalla och hade tränning. klockan sex åt jag middag, tog en snabbdusch och sedan drog jag vidare till ebba. efter ungefär tio minuter blev det bestämt att vi skulle till william där oskar också var. såg film, pojken med den randiga pyjamasen och jag och oskar grät ikapp till upp...

natasja: dator j...

asså ja förstår int varför alla tanter som kliver ut ur bussar är så sura på cyklister, ännu en gång när ja cyklade hem från edda så komme en gammal tant och skrek och sa till mig att jag var dum i huvudet som cyklade nu osvosv. haha aja sen kom ja hem och såg lite av matcherna från timrå och då hände detta med datorn...
tro ni att jag fick panik... men jag som är så teknisk fixade det av att hålla in strömknappen i typ 5 min

natasja: vad var det med lärarna idag egentligen

vaknade en timme tidigare idag, var helt borta dagen före och trodde att jag var tvungen att vakna 8 för att hinna till idrotten som började halv 11..och ist för att somnaa om så såg ja ett avsnitt av vampire diaries (Y) och då tänkte ja faktiskt att jag kunde vara pigg denna dag, men nä då ska lärarna komma med deras pms anfall och förstöra allt. vi måste nog vara lärarnas värsta klass om vi lyckades få dom att höja rösten ordentligt MINST tio ggr på en lektion. slutatde även så sent som 4 så man är lite döv just nu.
nu bli det iaf svenska och gofika. ha de gött pussis!
ska det värkligen se ut såhär mitt i december... 9 DAGAR INNAN JUL!!

vendela: helt okej

blev typ gott.

provade göra en egen kaffelatte för jag vill så gärna smaka:$
här är hur jag gjorde:
en dl vatten
en dl mjölk
en fjärdedels matsked snabbkaffe
en  matsked socker
MASSA GRÄDDE

vendela:this is how we rule

dagen på skolan var helt okej, fotboll och idrott före lunch och tre lektioner efter. inget hårt jobb där inte. nu ska jag äta middag, till sällskap har jag min spanska bok. något jag verkligen måste just nu är att PLUGGA. känns som jag ligger efter i allt...trots detta ska jag kring sju packa mig vidare mot jenny. här tar vi bra ansvar.

just nu åker min mamma iväg till luleå för att köpa en ny bil så äntligen kommer vi få några bakdörrar som går att öppna och dessutom en fräschare kärra, på tiden!

natasja: pluggfritt

nu blir det att sova efter en grym dag men ändå skön kväll, bestämde mig för att inte göra några läxor ikv, böckerna fick stanna på skolan där de hör hemma och jag fick ligga i sängen efter en träning och bara trycka i mig gosaker där jag hör hemma, såg även typ 3 avsnitt av vampire diaries, damon är så grymt snygg och serien är den bästa! tack ilona för att du lärde mig se den ;*
puss gonatt!

vendela: you are gone, but still in my heart forever

idag for jag och lämnade in min finaste ägodel på lagning, min mobil. ungefär två veckor bort innan jag återser den igen... tills dess får jag ha en lånetelefon, EN TOUCH, hatar hatarhatar dessa mobiler!! det går ju inte att skriva med dom. en timma har gått sen jag började använda den och jag håller redan på att kasta den i golvet...orkar inte.
det pinsama är att egentligen är den typ bättre än min egen mobil, hehe...

sen avslutar jag bara med att säga samma sak som natte. vill. inte. ha. igen. matten.

natasja: mattepatte

sjukt halt och blött idag, var hur nära som helst att halka typ en miljon gånger. iaf så komme jag just hem och det är alltid liga skönt när det strimar vatten mellan tårna... hade matte nationella idag, gick bajsigt dåligt så vill helst inte få tbx det menmen. nu blir det att snart käka och sen träning.
fatta skönt att att fara utomlands nuu!! ba bort från allt snö och slask åsså ligga på stranden och sola en julafton!

vendela: sovgott

kommer vakna upp med världens träningsverk imorgon. när jag väl fått mig upp blir det att fylla väskan med läsk och kakor så man kan tröstäta när man sitter på matten och inser att det kommer stå ett prydligt F i betyget. efter skolan ska jag till bruden till vänster här nedanför. saknad är hon!

vendela: pluggplugg

imorse när jag vaknade var jag fett glad över att jag slutade 20 över två idag tills jag insåg att jag hade teori.....inte blev det bättre när marcus senare frågade om jag ville cykla hem med honom...höll på att skjuta skallen av någon då. nu är jag iallafall hemma och BORDE sätta mig med plugg. meen..vi får se hur det slutar.  senare ikväll blir det antingen att fara till burträsk eller stanna hemma och träna.

våran klassss

natasja: regn i december...

imorse när man skulle fara till skolan regnade det, kändes mer som mars än december! skön dag idag iaf, slutade 20 över 2 och sen for ja in till stan för att köpa de sista julklapparna. känns skönt nu med att ha gjort bort de. nu äre iaf dags för lite mer plugg, har matte nationell imorn så det blir att trycka chokladkaker och mjölk (y)

vendela:school is coool

asso jag orkar inte att alla skriver om sina baler och hur roligt man hade och själv var man hemma och pluggade igår...eller pluggande... egentligen skulle jag, men det blev inget av det. som vanligt. men ikväll då måste jag skärpa mig. har nationella imorgon och det bara måste gå bra
saknar er redan

vendela: du är så yeahyeah

nu har jag suttit inne på facebook alldeles för länge, vilket jag alltid gör. nu är jag övertrött, vilket jag alltid blir. nu kommer det ta ytterligare en stund innan jag kan sova, vilket är fett drygt.
jag sitter iallafall och lyssnar på justin bieber blandat med nevershoutnever, har två datorer vid min sida. sitter och lyssnar på musik med skoldatorn och facebookar med den andra. känner mig som en riking.

godnatt allesammans!

vendela: u hurt my feelings


till vänster har vi min fina vän natasja, hon är grym. eller var, tills hon blev tillsammans med justin. tror ni man är avundsjuk eller???? från och med nu kommer jag gråta varje kväll tillsammans med hans låtar...

natasja:

är det egobilder vi kör med...
ja men då drar jag väll till med att visa upp för alla vem min riktiga pojkvän är

vendela: nu kör vi

nu har jag kommit hem från skolan och ätit middag. senare ikväll ska jag och spela match i tältet med burträsk för första gången!! haha är typ nervös...

här är då en bild på mig

natasja: hejhopp

ja då har man bytt från tumblr till detta (Y) jag ber om ursäkt för designen men det kommer så småningom! ha det så gött tillsvidare pussis

jag gillar stora bilder... lr så är det så att jag int har fatta hur man gör än :$

natasjavendela: bullar

nu har vi startat en blogg tillsammans! de e bäst att ni kollar och kommenterar annarrs råkar ni ut för en vendelnattepatte spark! och dom är inte att leka med.
nu har vi matte, som alla dagar då man går natur.
puss

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0