Vendela: det finns ingen som du

har ätit lunch med Lovisa på stan idag som var super trevligt!
nu ska jag hämta ut min moppe och äta middag med Alice och senare iväg på inventering.

natasja: now only one day left!!!

ursäktar får gårdagens hemska stavning, hade så bråttom..
nu of to gympa(Y)


natasja: only two days left!!!!!!!!!

måste säga att för en onsdag så var denna dag riktigt bra! började med att jag gick från skolan till edda för att träna med boxningsklubben vilket var jobbigt men grymt kul! sen kom jag hem och gick in till mitt rum och såg en stor tv på mitt skrivbord! hoppade av lycka...(Y) sen for jag ut på en fisketur med marcus, fritz, fritz lill brush och bullen. fångade dagens fångst som vad en harr som låg run halvkilot. jag rensade den till och med hih ;)
nu avslutas kvällen med en lång dusch och sedan bums i säng. nattinatti!
snigga(Y)

natasja: please tell me..

okej nu är det skärpning på hög grad...
från och med denna dag har jag verkligen satt upp ett mål om att jag ska börja satsa på träningen riktigt ordentligt.. pinsamt hur dålig man är nu.. detta ska jag inviga med ett intervall pass och sedan gym! nu jäklar!!

Vendela: on the road

har ätit middag och nu plockar snart sofie upp mig sen ska vi ut och städa vägarna. känns nästan som samhälls arbete. kan trösta mig med att det inte är det iallafall.

Vendela: pointless

sitter på skolan och vill skjuta någon just nu. alla andra i klassen har farit hem, bestämt att dom ska ut och fiska med varandra och har garanterat hur kul som helst. själv sitter jag på skolan, i ett rum med två stycken som har bestämt att dom ska sova och har tråkigast i världen. och vet ni varför? jo, våran cp teori börjar en timma och fyrtio minuter efter vi slutat de riktiga lektionerna. seriöst...
annars har vi varit ute med klassen i skogen idag och mätat träd och bestämt deras ålder och haft en meningslös mattelektion. dessutom missade jag vattenkriget på skolan då till och med polisen var tvungen att komma hit.

vendela: lär dig fota med RAW

är säkert sist i hela världen på att lära mig använda raw men nu är det gjort. alla de ovanför är tagna med RAW och det blir verklkigen skillnad! hur kul som helst att redigera är det också, så jag rekomenderar er att prova (om ni nu inte redan gjort det) jag hade ingen aning om hur man gjorde men HÄR kan du lära dig snabbt och enkelt! fungerar dock bara om du har photoshop eller liknande bildbehandlings program.

Vendela: bästa laget.

 

 

natasja: man i love you!

hemma efter sm i sthlm med finisarna. inte nöjd på långa vägar med resultatet... men det är bara att träna hårdare och hoppas på bättre nästa gång..
förutom det så var vi även och så MIB 3 i 3D på fredagkvällen, helt okej film, ingen spec. och måste säga att 3D brillorna inte var sådär jätte bra men,men...
men jag hade hur kul iaf och därför tackar jag alla inblandade för det!!

Vendela: going to the kithen for nothing and ends up with a muffin

träffade på massa hönor idag och då blev jag så sugen på att skaffa en egen, fast en vit. en som vandrar omkring inomhus och som man kan hålla i och mysa med.

vendela: hejhopp

Vendela: enda gången jag får känna mig brun

Vendela: love you

idag spenderas dagen med min älskade mamma<3

Vendela: heja burträsk!

premiär match i burträsk idag, den slutade med 5-2 till oss och jag fick stå för ett nickmål. annars har jag hunnit att vara utelåst två gånger idag vilket är ganska imponerande då jag knappt varit hemma alls.

vendela: its time, it has been to long.

har funnit min nya idol.

natasja: what is that blinging thing??? oh yes it's your heart that you gave me

nu efter en kväll som bestått av träning men finisarna sen blev det packning för fullt infår morgondagens trip ner till sthlm (Y)
längtar som tusan och nervositeten blir inte bättre...  resväskorna verkar bara bli mindre och mindre.. har panik över hur och vad jag ska packa.. men det ordnar sig nog!

Vendela: ju mer vi är tillsammans, ju gladare jag blir

har haft en skön dag ute på falkträsket. Fritz var den ende av oss som fick fisk (då han skulle kolla hur djupt det var).
vi hittade en död ren, tände eld, mumsade kakor och pratade. det var egentligen tänkt att vi skulle ta första doppet men det blev inte av då jag fick bråttom hem.

Vendela: i'm falling to picies(ursäkta stavningsfel)

ligger i sängen och kan inte sova. har såhär kul ungefär...
tragiskt liv. hejhejhej.
nää nu ska jag sova, sen gick de inte. det där hade varit ett ypperligt tillfälle att få göra p-gubbar men nu hatar jag såna. därför blev det inga av.

Vendela: every teardrop is a waterfall

nu ska jag se "a walk to remember" och sen gråta tills jag somnar. godnatt.

natasja: redo inför morgondagens hel lediga dag med the best of the best!

Vendela: that's not you nomore

natasja: i miss u every second of my life

aantar att det blir en innesittar kväll ikväll med te, honung, halstabletter och mycket annat gott.. skulle gärna bara vilja ta en toaborste och skrapa upp all skit i halsen...

Vendela: catch and realise

börjar klockan tre imorgon och har en lektion till fyra. känns ganska ovärt speciellt då jag måste upp klockan sju ändå för att lämna in moppen på service. kanske är värt det senare i sommar då jag ska ut och flänga.
mina goa klasskamrater har bestämt att vi ska ut och fiska imorgon, uttagning till Fritz stuga handlar det om så blir nog att fara dit och slänga några kast. sen har finaste nacho lovat att hjälpa mig med logaritmer.

natasja: ooh maaan..

måndag... ja det är väl bara att dra sig till skolan.. skönt med sovmorgon iaf(Y)

Vendela: "he was the first person that i met who always said what he thought"

har hjälpt till ute på gården idag. hamrat och sånt. vi ska byta trä på garaget. ångrar nästan att jag valde natur istället för bygg, hade nog passat in där.
ikväll ska jag förmodligen upp till moröbacke, får se vad som händer sen.

natasja: all i ever wanted

nu!    göra i ordning gomidda
sen!    dra vidare till ilonas place och vara med finisarna

Vendela: after two weeks you're home again

för ungefär tjugo minuter tog jag mig en titt ut genom fönstret och såg en svart katt springa på grannens tomt. efter det hände allt så fort. jag ropade på mamma och pappa, vi sprang ut och kastade oss på knä framför altanen där jag såg att katten krypt in. vem tittar inte fram under brädorna om inte den borttappade svarta katten. efter att vi frestat henne med mat kom hon fram och är nu åter i tryggt förvar inne i huset om än lite skakad...

Vendela: trust me when i say it's okey.

har varit ute på en löpar runda. känner mig riktigt hurtig. ikväll får vi se vad som händer, antingen grillparty med massa trevligt folk eller mys hemma med Viktor.

natasja: how will i ever thank ya

med detta så säger jag godnatt !!
miss u girl! <3

vendela: I wish I were someone else until I realize, then I wouldn't got you


Vendela: biotime!

det blir bio med finisarna ikväll och efter det hoppas jag på en dejt med mitt hjärta. hunger games är det som vi ska se.

Vendela: i Will never let you go

får min favorit middag idag. wihoo

natasja: ge mig mat!!

hemma efter dagens träning.. verkligen en av dom sämsta.. mina armar kändes som två jätte stenar och varje gång jag skulle sparka kändes det som om världens tjockaste man hängde sig på mina ben.. energin är helt enkelt bara på botten just nu och det känns för jädra kasst.... 

lägger mig nu i sängen för att iaf njuta av första pluggfria kvällen på länge(Y) iaf något positivt.

hoppas ni andra har en trevlig kväll!!

Vendela: i might look calm but in my head i've killed you three times

jag hatar att det blåser som en orkan ute och att det är minus grader inne. jag hatar att sommaren aldrig verkar komma och att med endast 15 skoldagar kvar tills sommarlovet börjar skulle man kunna tro att det är slutet av oktober. nu ska jag ställa mig i duschen och stå där tills vattnet tar slut.

natasja: i miss u constantly

vendela: Before I met you I didn't know what it was like to look at someone and smile for no reason

sitter i sängen och lyssnar när hjärtat spelar gitarr. snart ska vi se "the walking dead". världens bästa serie enligt mig. vi har även hunnit baka kladdkaka och ätit glass till den.
sovgott!

Vendela: subway kakor recept

detta är receptet på de subway kakor jag har fastnat för. jag har testat massor av olika men det här receptet var det godaste av dem.
istället för att ha dem i ugnen i 15 minuter brukar jag korta ner tiden och ta ut dem efter ca. 7. då blir kakorna sådär mjuka och sega i mitten!

Vendela: tre månader med dig idag

jag älskar dig. du är mitt allt.

natasja: ooh maaan

ja bara för att du tvingar mig att göra ett inlägg.. inte riktigt vad jag ska skriva, förlt att jag varit lite offline här på bloggen menmen, det har varit mycket plugg och det är inte slut än...

annars så vill jag tacka för stödet idag på matchen! riktigt kul med några kända ansikten i publiken (Y)

kände mig även lite som en kändis då anton alltid tog kort. blev lite paparazzi där ett tag men det är helt okej hahjaja what to do. det var iaf riktigt roligt men jag längtar tbx till kickarna!!

ha en bra lördag!

imorgon blir det en heldag med älsklingen!!!! längtar!!!

vendela: I'd rather be outside in the freezing cold with you, than be warm in the arms of someone else.

avklarade en hel vecka med olika prov och tal. det sista var engelska talet igår då jag pratade om justin bieber. det var det första roliga talet någonsin.
idag har jag match mot Luelå FF på sörvalla. taggad till hundra är jag.

Vendela: every day i think about texting you first but then i think "if you really wanted to talk to me you'd text me"

lycka till idag nachos!
image description

en av våra många spårade dagar..

 

natasja: nu gäller det..


hihih rolig :$........

natasja: vadå nervös...

ja imorgon gäller det... himla nervös, och det blir ju inte bättre av att folk jag känner ska komma och kolla... känner för att spy bara för att jag är så himla nervös.. men förhoppningsvis går det bra... hoppas!!
förutom det då så blev det film med finisen nedan!! (Y)
ha en trevlig fredag alla ni andra!!

Vendela: when i get home from school the first thing i do is look for food.

gofika. hihi.

Vendela: never apologize for saying what you feel. it's like saying "sorry for being real"

detta var nog den brunkigaste matchen jag spelat. man fick hoppa på varandra och slita ner varandra utan någon som helst reaktion från domaren. burträsk är ju känt för sin tuffhet men till och med vi hade ibland det lite kämpigt. matchen slutade med vinst till oss iallafall. 2-1 blev det. Erika blev utsedd till "matchens grej" då hon räddat oss gång på gång från kvittering. kungen i mål helt enkelt! därför fick hon en lila jibberkeps. blev lite avis på kepan faktiskt.
trots att det droppade ner regn och var kyligt var detta den roligaste matchen jag spelat på ett bra tag!

Vendela: du är kär i en gamer (mig)


jag tror jag har blivit värsta gamern bara för att jag spelar alla spel som viktor visar mig. just nu är det fear som gäller. har inte kommit långt alls men grymt kul är det när man får skjuta ner massa folk. hehe. har spelat cs också och det var jag kungen på. ajjt?
förövrigt var vi på rönnskär igår och tittade på hur man framställer koppar. ah fett häftigt. zzzzz.

Vendela: sitting next to you and do nothing means everything to me.

sitter hemma på toaletten som numera har blivit mitt bloggställe. fick sluta tidigare eftersom vi har match i Piteå ikväll. kommer hem sent inatt och funderar därför på att ta sovmorgon imorgon bitti. visst är man värd det?
har blivit beroende av en blogg (www.teenagerposts.tumblr.com) och har hela min mobil full av bilder. kan sitta och skratta åt dem för mig själv bara för jag tycker dom är så klockrena. nolifer Vendela.

natasja: yeeeah budy

sovmorgon till halv 11 gillas.
tack för uppväckningen kl 8 joakim;) <3

Vendela: my brain is full. please send me a bigger.

sista veckorna innan sommarlovet är det som alltid mest plugg. prov hit och dit. alla nationella som ska hinnas med. känns som vecka efter vecka fylls med olika studier. jag gör mitt bästa för att hinna med allt. träningar, kompisar, killen. det är mycket man vill göra förutom att sitta med näsan i böckerna. nu har jag iallafall tillbringat ungefär två timmar med min käraste kemibok. får hoppas det ger resultat!

natasja: everything happens for a reason

helgen bestod av hårt arbete i morföräldrarnas lägga, sprungit upp och ner för trapper och efter att ha åkt i den hissen och upplevt då lampan blinkar och den stannar helt randome ibland då man är i den själv så tror jag att det bara blir trapporna hädanefter.
annars så komme min finaste kille och överraskade mig idag, helgens höjdpunkt utan tvekan!!

Vendela: starship were meant to fly

ännu är inte katten tillbaka. nu börjar min mamma tro att hon har gått och lagt sig någonstans för att dö. ändå drar vi iväg på fotbolls match och ska se Joel spela. hur dumt är inte det?
har klippt mig idag. skulle ta "topparna" men i slutänden blev det hela 5 cm kortare. det blev iallafall mycket fräschare och det behövdes, minst sagt.

Vendela: here's my number so call me maybe

tack finaste mamma för kläderna!!!

Vendela: first of the year

åt min första mjukglass för i år trots det kalla vädret. glassen är dock alltid lika god.

Vendela:

har varit ute och letat katten hela morgonen. hon är borta och eftersom det är en innekatt är jag orolig för henne.. har gett upp för stunden och ska på stan en stund och hitta mig en jacka. serie premiären idag blev inställd för att det snöade så mycket. jag som var astaggad.. smakade förövrigt Simpson läsken igår och måste säga att den var riktigt god!
ja, om ni ser min katt kan ni ju höra av er!

Vendela: every moment is what you make it to.

at the moment har jag zero smink och sitter i min morgonrock, men det blir det ändring på om jag ska kunna visa mig ute...
ikväll åker jag moppe för första gången i år och finally känns det som sommaren är på g.
jag och natasja planerade våra planer inför denna sommar och det gör ju inte att man längtar mindre! ge mig sol, bad och underbara dagar. nuuuu.

natasja: days without you is so damn long. please come and save my day

hemma efter en helt okej dag. jag och venne körde broarna runt, hon var även nära på att ta självmord, men som tur var fanns ju jag och marcus där och räddade henne(Y)
nu är det snrt dags för midda, big jane är hemma. planerna inför kvällen är ännu oklara men verkar bli häng hos the kusiners. ha en bra kväll alla goda;)

Vendela: du trodde mig, såg upp till mig, men så svek jag dig.

Vendela: a true love can not be faked.

har gjort en egen kaffe latte med vit choklad. precis som dom som finns på waynes. muuums. håller nog på att bli beroende...något jag också kommer bli är speedad och jag som hade tänkt försöka plugga lite grann...

Vendela: friends forever

det här har varit en av de bästa dagarna på länge. subban till lunch med klasskompisar, hål från engelskan. hade för en gångs skull en rolig mattelektion (!!!) och fick sluta en halvtimma tidigare. träffade min finaste kille, bättrade på den obefintliga brännan och hängde med de bästaste tjejerna. hade en träning som gick sådär men höll humöret uppe. för att avsluta dagen på bästa sätt tror jag att jag ska baka subwaykakor samt ta en lång dusch!

natasja: tagga engelska nationella på min sovmorgon...

Vendela: jag är så glad att du är min.

love you.

Vendela: i just close My eyes and i'm with you

bilder från de två senaste dagarna.

RSS 2.0