natasja: have en drit kul kväll!! (Y)

natasja: ha en bra dag!!

Vendela: ute och kör

natasja: ooh yeeah

igår blev det bio med den finaste. rikigtriktigt trevligt och mysigt. innan det var dags för lite sömn slog vi även på en skräckfilm.. dawn of the dead. riktigt läskig, och så himla jobbigt när dom äckliga monstren inte dör i slutet av filmen för då lev dom ju fortfarande...:$
nu blir det iaf att bara längta efter morgondagens afton. det är vaborgs, men VRF ska vi gå mådagen.. varför inte bara få vara ledig måndag och tisdag..

skit samma, ännu en riktigt skön dag stek het sol!! hoppas det fortsätter!

gamgam bild men så himla skönt!!!!

natasja: IDAG SKA VI INTE FIRA NÅGON ANNAN ÄN MIN FINASTEUNDERBARASTE VÄN SAGA


grattis vännen, miss u!!

Vendela: best gurls

ätit middag, tryckt kladdkaka, stoppat i oss chips och hällt i oss massa dricka. sammanfattat en nyttig kväll med massa mys och jag har aldrig spel. and it keeps going!

natasja: have a nice lördags night!!

Vendela: never give up something you think about every day

med inga förväntningar på bion var filmen faktiskt riktigt bra. precis lagom spännande. efteråt var jag i stan ett tag och träffade vänner sedan for jag och min finaste hem till mig och sov.
idag har jag varit och shoppat skor. det måste nog vara det roligaste som finns att handla.
senare idag ska jag och handla mat med favvobrudarna som vi sedan ska äta ikväll.

natasja: i'm out

nu till norrvalla för att se fotboll!! (Y)

vendela: hold my hand and never let me go

igår kväll var jag med fritte en stund, sedan övade jag på mitt svenska tal och vaknade upp med världens finaste. ikväll ska jag på bio med massa personer. vi ska se "the advengers" och det är nog ingen förutom alice och sebbe som är riktigt taggad. blir förmodligen att trycka popcorn iallafall och det är ju ingen skam.

vendela: show me the meaning of be alonely

hade vårat nationella i skrifliga idag. jag älskar att skriva i vanliga fall, har till och med en bok som jag ibland skriver i hemma när tankarna blir för mång men idag var det världens dåligaste ämnen. sedan att man behövde ha med källor? det  har vi aldrig ens fått öva på förr?
blev tillslut så att jag skrev om det jag tycker är det finaste som finns. kärlek.

natasja: you make my heart skip a beat <3

idag fyller min finaste kille år! ETT STORT GRATTIS TILL DIG JOAKIM!! <3<3 

vendela:varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till

medan alla andra skriver på sina bloggar om hur varmt det är går jag fortfarande omkring i vinterjackan och fryser.... har dessutom blivit med halsont och vill inte att det ska bli värre. idag har jag lyssnat på lisa nilsson hela dagen, precis som jag gjorde då jag var liten. låter nästan lika bra som då jag sjunger. tror även natasja håller med om det.
idag hade vi nog den första roliga kemilektionen någonsin. detta var vad vi gjorde..

natasja: what a lovely feeling

sommarvärme ute nu!! gillas starkt, så nu är jag riktigt taggad inför kvällens träning. peace out!

vendela: someone gonna rescue me

godmorgon! än så länge har det inte hänt mycket alls. gruvar mig för matteprovet som vi ska ha klockan tre i eftermiddag...
saknar dej ganska så jättemycket nu.

natasja: whose birthday can it be tomorrow...

gomorgon!! dags att kliva upp, göra en stor frulle för att ladda upp till dagens matteprov.. wish me luck!

natasja: kossorna säger muuuuu, jag säger....

ja, vad ska man säga.. helt okej dag, poker med godis i potten, nationella prov och slutligen mackor med ett lager jordnötssmör, troligen tjockare än kinamuren.
så med detta säger jag sovgott nu alla!!

Vendela: today is not my day

det första jag kommer att berätta är att vi körde poker på skolan idag. vi hade godis som insats och det blev första gången någonsin för mig som jag spelade. efter några failar (som att lägga sig med triss i nior) lärde jag mig tillslut tillräckligt för att inte kunna göra för stora misstag. vi hade även nationella i svenska som de flesta andra linjer. vid hålet hann vi gå och köpa butterbullar som vi satt och tuggade på medan vi kollade på Björn gustafsson på youtube. efter det fick vi lära oss hur man lägger tryckförband. min cykel hann även pajja idag. nu har jag pluggat massor om logaritmer och hoppas jag lärt mig tillräckligt för provet imorn. puss

natasja: you make me go crazy

det blev trots allt en riktigt bra dag. komme hem från träningen, var piggare än någonsin så det blev ut på en ca 45 minuters löparrunda, kändes hur bra som helst.
nu blir det en lång varm dusch och senn en riktigt feit kvällsfika!! (Y)


natasja: what about the that?!?!?

-utvecklingssamtal...
-fysik...
-biologi...
-matte...

ja... ungefär sådär rolig dag har jag haft, förhoppningsvis blir det lite roligare på dagens kickasträning, ha de gött!!

länge sen vi gjorde något, detta börjar bli riktigt deprimerande <3

natasja: gaaaaaaaaaah

alltså bra uppdatering från min sida än en gång, hemskt!! menmen jaa denna helg har för det mesta tillbringats med min älskling, men även en tur på stan för att köpa presenter. träffade även godingarna lina och saga på stan, riktigt kul att träffa dom. sen idag blev det för det mesta chill i pjamas tills klockan var typ 3, men det är så söndagar ska vara (y)
hava en bra kväll!!!


Vendela: kom och ta mig härifrån om du kan

sitter med pappa på Dallas nu. nyttig helg känner jag. men ibland får man väl lyxa till det? blir en hel del hårdträning i veckan för att förbränna skiten kan jag lova.
cupen i helgen då. ja vad kan man säga. resultaten blev inte så bra. vi spelade ganska dåligt, vann b-finalen men vi var typ det enda division två laget så bättre borde det gått... en kul helg har jag haft iallafall och ikväll ska jag mysa med min finaste pojke.

Vendela: bra uppladdning

ätit pizza och storshoppat!;$

Vendela: just hold my hand and never let me go

har ätit på Olles med laget ikväll och såg när Barcelona förlorade...:(

Vendela: you're my best friend and the best boyfriend

far till Umeå och spelar cup nu. kommer hem på söndag. ha en bra helg!

Vendela: you're the one i been waiting for my whole life

har haft mitt muntliga i engelska idag. pratade om fear factor..haha
ska äta middag och senare iväg till Lovisa dit karro också kommer.

natasja: i will love you until the end of time!

bra uppdatering natasja... naae... aja dagens dag var riktigt rolig i början faktiskt, skrek som ett djur på idrotten och var bara allmänt övertaggad och en aning störd.
annars så kom jag nyss hem från en rolig träning som alltid. menmen, slut på det roliga... nu blir det att plugga till muntligt svenska nationella imorgon lr när det nu är. hade på bade!! <3
image description
har aldrig varit så här sugen på godis i mitt liv... ge mig socker!!!

Vendela : just a kiss on your lips

dagen på skolan var spårad. volleyboll lektionen slutade med så mycket skrik att halsen värkte. efter det hade vi en diskussion vid lunchen om människoslaktning och en annan om förbud mot att äta hundar i Kina. tänk att man gör det??? fy för det.
vid hålet hann vi även med att ta massa fjortisbilder.

Vendela: never forget to keep in touch with your friends, without them you're nothing.

mormor bjuder på bullar! lycklig tjej.

vendela: how can you say that it is perfect

har tagit på mig min emoklädsel och vill helst bara slänga mig ner i soffan och dö, men icket. här ska det tränas. om ungefär trettio minuter har jag på mig mina löparkläder och är ute och springer i det vackra vädret. ve och fasa. har iallafall hunnit uppladda med lite våfflor.

Vendela: 4 från fjällen

Vendela: dont dare come and say you didnt want this.

kommentarerna om dagens lunch.
natasja: alla gamla rester är ihopblandade i den här röran.
marcus: ja du har rätt. jag kände just smaken av servetterna.

vendela: you are the reason why i feel this way

önskar att jag hade massor att berätta om mitt super spännande liv. men det händer absolut ingenting roligt förutom att jag slipper sova själv på nätterna.
klockan sex ska jag iväg till isladan och jobba på hockeyn, tills dess ska jag trycka en majsburk. (såg du, MAJS, inget godis.)
förövrigt har jag tagit min spruta för livmoderhalscancer och sen fick jag en vacker tatuering.

natasja: spruta...

tog en spruta idag med finaste vendela idag, en bonus var att det var hennes mamma som gav oss den. men smärtan...och rädslan av sprutan är hemsk... får bara bilder av jätte hemska skräckfilmer. men nu är det gjort, vi fick även baby sprutan så att det inte skulle göra lika ont. TACKA FÖR DET säger jag bara. en tatuering från sjukan är också alltid en tröst. efteråt for mamma och köpte godis åt mig, kände mig som världens lillunge. men gott vare iaf (Y)

Vendela: this was not what i planned

im so sorry....

natasja: dagens krull och veckans inköp

Vendela: now your just somebody that i usedto know

 

  1. har spenderat den sista kvällen av lovet med att äta på stan med viktor. fått igång min moppe (pärlan som alltid fungerar) han fick även sig en tvätt så nu står han i garaget och blänker och bara väntar på att få komma ut på vägarna igen. sedan har jag hunnit ta hand om mina fiskar och pluggat lite grann. nu väntar jag på min finaste som kommer och sover med mig ikväll. mysigt!

 

 

natasja: i didn't meen to let you down

detta lov måste varit det bästa på länge, började med en skön relax i sandelet med bastu, isvak oc MYCKET godis. sen bar det av mot vindelgransele där jag spenderade två fantastiska dagar med min älskling. igår var jag och han även på stan och shoppade, riktigt kul och sen blev det filmkväll och mys. idag ska jag följa anita och johnny och se då han spelar, ska bli riktigt kul(Y)
men vad händer med vädret!!! :O känns som om det kommit 1 meter snö... vill ju ha SOMMAR!!

Vendela: listen to your heart

har haft några fina dagar i fjällen med sol och skoter körning. nu är jag hemma igen och har hunnit börja gruva mig för skolan. tack och lov att det är lördag idag.

Vendela: everytime you look into my eyes i feel love

Vendela: miss you

Vendela: treat you right

bilmys

Vendela: roadtrip

stopp i Boliden , mmmmm..

Vendela: bullseye

natasja: packat och klart

igår komme man hem från stugan där det blev bastu, bad i isvak, fiska och en hel del solning. (bra grammaatik hära ;) )
nu bär det iaf av mot vindelgransele där jag ska vara med älsklingen tills onsdag, ska bli hur bra som helst, ha ett förtsatt trevligt lov alla!! 

Vendela: stowen

har varit i stugan hela dagen med familjen , körde bil på vägen hem och det gick ganska bra. imorgon har jag match i Umeå och sen bär det av till fjällen så måste packa en massa grejor. om ni inte hör av mig så vet ni vars jag är iallafall.

natasja:

jag vill också ha godis :$
image description

vendela: glad påsk!

såg nyss några små flickor gå runt på gatorna som påskärringar, hur gulligt är det inte? minns själv då man var liten och målade massor av "fina" bilder som man delade ut. man fick godis i kaffekannan och sprang omkring med sopkvasten mellan benen.

Vendela: nothing mention, nothing said.

vi förlorade matchen med 1-0. haha så sjukt dåliga vi var. katastrof.
-> tröstäta

Vendela: love

taggar inför match med bullar som vi fått av tränarna!!!

vendela: feelt it, taste it, live it

godmorgon!
sista dagen innan lov och den börjar med sovmorgon. ballt. alla andra i min klass går idag till fyra men eftersom vi har match får jag sluta kvart i tre. vi ska möta morön med f17-laget.

Vendela: a hug is when you want to say all the words in the world but you can't

har just kommit hem från en träning då rumpan tog all stryk. ska hoppa in i duschen och sen fara till en vän som behöver det. med mig har jag lite godsaker.

natasja: everyday with you is worth living!

pluggkvällen igår blev väl hyfsad lyckad ändå, fick iaf vara med den finaste!! idag var min och vennes emo/jibber dag vilket var huuur skönt som helst. ikväll ska sjukligen från alaska iaf njuta av en pluggfri kväll med gofika, halstabletter och host medicin. pussis!!

vendela: det känns så tomt utan dig

alldeles strax ska jag springa in i duschen då hela jag luktar korv och kaffe...världens obehagligaste doft, tro mig.
imorgon har jag sovmorgon så väckaren står på nio och det kommer den även göra på torsdag och sen är det lov. hur bra är inte det?!?!?

vendela: put your arms around me

idag hade våran bioligi lärare bestämt sig för att vi skulle ut och leta efter fåglar. för varje art som vi kunde namnet på fick vi en godis. det blev totalt 15 stycken arter vilket resulterade i 15 stycken godisar.
på lunchen åt jag och finaste natte på tatung och det var hur gott som helst. blir nog ingen middag för mig ikväll efter all mat, hehe. vi slutade skolan tjugo över ett och sedan dess har jag tråkigt nog pluggat. snart ska jag göra mig klar för hockeyn, där befinner jag mig ikväll, i hamburgerkiosken.

tatung

 

 

 

natasja: my mum always said that life is like a box of chocolate, you never know what you're gonna get.

efter en hyfsat ok dag på skolan blev det först plugg med den finaste och sen gjorde jag varmchoklad med glass i och försökte fortsätta på egen hand. nu blir det iaf en riktigt tidig kväll för min del. hade på bade!!
DAGENS!!


Vendela: smile shine

domarcupen och helgen slutade med vinst, glass och FIFA. i FIFA utklassade jag både Joel och Viktor 😉 wieee.
idag har jag gått skola och lagat middag. nu pluggar jag järnet för biologi provet på onsdag!

natasja: dagens inköp(Y)


jeans - cubus
shorts och skor - H&M
RSS 2.0