Vendela: sjuk

i helgen var det dags för match men jag har lyckats bli förkyld trots att det är sommar och därför följer jag inte med denna gång. fast hemma i sängen tänker jag inte stanna så istället far jag till stugan med familjen och umgås med min pojkvän. jag hejar på mitt lila lag från stugan iallafall!

natasja: one night and one day! lets just speed up the time

när man är för lat att gå in till trästocks för att köpa mat, ja då har man sådana underbara föräldrar som kan offra sig för sin dotter. hihih nu blev min dag tusen ggr bättre!

natasja: when you say i can't come....

efter två helgalna dagar på woodstocks är det nu dags att arbeta litegrann. först ut och klippa gräs sen rensa ogräs! vilka underbara grejer att göra.. blir även att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll så ha en underbar kväll alla goa och glada

natasja: you can't expect me to do something that's impossible

REDO FÖR EN KVÄLL MED DE BÄSTA BRUDARNA! DET KAN INTE BLI ANNAT ÄN TOPPEN!

natasja: first day!

Vendela: you're my one in six billions.

hade världens bästa dröm inatt där jag var en krigshjälte och krossade alla onda. nu när jag vaknat och insett att this is reality så önskar jag att jag hade en minikisse som kunde trösta mig. bli miiiin!!!

natasja: 5 månader! 5 underbart fantastiska månader och det blir mer!!

avslutar dagen med en riktigt lång och varm dusch. imorgon får jag äntligen träffa lilla rumpistumpen venkan! sen på kvällen blir det ännu mer crazy stuff. ha en travlig helg nu alla goa puss på er!

kan väl avsluta med att visa min lilla misslyckade bränna som jag desperat försöker sola bort, så snälla sol..KOM FRAM!!

idag var planerna att köra till Byske med karro och Frida. de ändrades dock lika snabbt när vädret inte ville vara på våran sida. istället for vi till kåge och solade varje gång solen visade sig, spelade kort och pratade. det var jättemysigt. när jag kom hem tog jag en kort löptur för att försöka få bort min hemska träningsverk..detta gav inget resultat utan trapporna är fortfarande mitt hatobjekt för tillfället.

natasja: 4 dagar kvar!

ja men godagens! idag tänkte jag såhär.. vaknade cirka 10 och såg hur klarblå himel det var ute. blev världens lyckligaste så jag gjorde frukost för att sen gå ut och bli lite brun.. när jag kommer ut så är det grått över hela himlen..
 
i'm like...
 

Vendela:

idag hällde jag ungefär 346 liter sololja över min kropp och satsade järnet på brännan. överlycklig är jag nu när dagen är slut och man kan skymta en tiny whiny bikinilinje som inte ens går att få med på bild. checkade väderprognosen för imorgon och ett nytt hopp tändes när det visade 21 grader och sol. jag har även hunnit agera frisör och sminksös till en vän som skulle på dejt! spännande att höra hur det gick. inatt sover jag ensam vilket känns katastrof. inte ens hunden vill va med mig.. om någon känner sig lika ensam som jag, hör av er!

natasja: finally!

äntligen nog frisk för att få gå ut ur huset. tänk er att måsta sitta inomhus 6 dagar för att man är sjuk.. inte det roligaste som finns kan jag ju påpeka. äntligen fick min kritvita kropp lite färg(Y)
 
 

Vendela: someday.. sooner or later

idag var första gången jag gjorde ett seriöst försök att sola sedan sommarlovet började. det gick dock sådär och min vita kropp är fortfarande lika blek... får hoppas att det är bra väder imorn och göra ett nytt försök då. nu blir det FIFA lir på östra grubb.

Vendela: now when i looking back it's seems okey

hejhej. här kommer jag med ett värdelöst inlägg. datorn har befunnit sig i borgafjäll och bloggappen har inte fungerat i över en månad, men nu är båda tillbaka och jag på banan igen. efter två veckors uppehåll far jag nu och tränar med burträsk igen.

natasja: too long..

Vaknade av att man först blev nerrullad från sängen-> 5 minuter senare lyfts jag upp igen och kastas på en renbäddad säng. Himla underbart , så nu är det bara att somna om igen och vänta på frukost på sängen(Y) saknar dig gumman!

natasja; life is hard when you're not here

Spenderade den mesta av min tid idag i sängen och på sjukhuset.. Som grädde på moset så var det inte tillräckligt med en igensvullen och plågande hals, utan även öroninflammation.. Kände av det igår och idag känns det bara som om öronen är på gränsen till att explodera.

Hoppas ni andra har ett underbart sommarlov pusspuss!

natasja; sjuk och för jäkla less på att aldrig bli frisk

halsfluss... Så himla roligt. Fjärde dagen nu och det tycks verkligen inte bli bättre.. Febern har gått över men nu är näsan tätare än någonsin och det känns som om öronen snart ska explodera.. Himla jobbigt.. Missat alldeles för många träningsdagar och jag saknar verkligen att få stryk av finisarna på klubben, och träningsverken efter ett riktigt hårt och roligt pass. Vilken underbar känsla säger jag bara!

natasja: bara en tag kvar!

efter en dag med hårt arbete nere i gymmet och lite kondis träning före man skulle ut och klippa gräset så blev resultatet utslag av något slag på armarna, ser typ ut som bristningar :S men det är nog bara värmeutslag :$ ser dock fram emot den underbara träningsverken imorgon när det äntligen drar vidare till vindelgransele där jag stannar till torsdag kväll! hej så länge skellefteå!

mitt slutliga mål när det gåller muskelmassa! kanske.. ;) 

natasja; 1day and 1night to go

Den senaste dagen, fredag och lördag, spenderade med underbara Wilma, blev att trycka fett och se skräck som sen avslutades med trassel för att kunna somna. I torsdags var vi syskon dock borta i stugan och fiskade med morföräldrarna hela dagen lång. Riktigt trevligt om det nu inte var för alla dumma mygg och andra äckliga insekter. Imorgon blir det gym och annat hemma tränande pga all missad träning..:( ha en toppen helg puss!

natasja: 2 och 1/2 dagar kvar innan jag får träffa min älskling efter en veckas frånvaro!

natasja; where have you been all my life

Dagen gick åt att klippa gräs, hänga oändligt mycket tvätt, laga mat och sätta upp en boxnings säck utomhus, så jag körde mitt ultimata pass, riktigt skönt nu men kände bara för att spy just efter.. Too much info, i know:$
Imorgon blir det dock gym ist med tanke på att jag glömde det i lördags..
Nu blir det dock lite sömn så nattinatti alla finisar där ute!<3

natasja: it's like a roller coaster

dessa två senaste dagarna har spenderats med den underbaraste plus med en hel del brudar. stadsfesten igårkväll bjöd på en hel del trevligheter då man fick träffa en massa roliga och gamla vänner som men inte träffat på en evighet. riktigt trevligt. åkte dock endast en karusell i år (no limit)... började gråta.. grymt skönt i magen men jag tror att jag aldrig skrikit så högt och länge i mitt liv.. det kändes inte bättre heller då vi såg att hela grejen vilade på en lastbil just innan vi spände fast oss. tack gud för att vi överlevde(Y)
nu ut till den efterlängtade solen för att få njuta lite av värmen!
kalla mig fjorre..
RSS 2.0