Vendela: hemresa

volter, faceplants, snö innanför kläderna. allt har vi hunnit med. nu sitter vi i bussen påväg hem från en riktigt lyckad dag!

natte/venne: bygdsilijum

nu beger sig två jibbers till bygdsilijum för att skämma ut sig på brädan. snygga outfits har dom iallafall!

natasja:...

hemma efter en chill tisdag, fick även träffa och vara med joakim, en timme efter skolan före han skulle ivag med bussen.
nu har iaf sofforna kommit. måste även hinna packa för imorn när jag och venne ska visa världen vilka proffsiga jibbrish vi är... hahaha

natasja: from me to you <3

Vendela: pizza time!!

hamburgare till lunch och pizza till middag. nyttigt är det knappast men gott är det säkerligen! efter det är det ett hårt träningspass för att förbränna alla kalorier.

Vendela: new glasses

tog en sväng på stan idag och hittade dessa skönheter, vad tycks??? xD

natasja: dagens

natasja: taggad till tusen!!

just hemma efter en jäkligt skön träning, kul att vara tbx efter en vecka!
fick även nyheter om att det nog blir flyg och sen tävling nere i stockholm om cirka en månad, få inte bli sjuk nu bara, taggar som ett djur med först ett nackpass och sedan fett med mat! ha en trevlig kväll ni andra <3


vendela: inställd svenska ger...

glada miner!

Vendela: i just cant resist you

har haft hål i en timma och vad gör vi inte? jo sitter och pluggar matte. seriöst...nu är det dags för lektion iallafall, endast två kvar sedan är skoldagen över. lycka.

Vendela: äntligen

wiho!! trodde den kommit bort

natasja: the hair

Vendela: dags att lira lite boll.

Vendela: jag tycker om dig

kollade runt på olika bloggar och hittade världens fulaste bild på mig men den gjorde min kväll. minns fortfarande när vi tog den. du och jag, ute på jakt efter onyttigheter som vanligt...mycket kan hända mellan oss, men jag kommer alltid älska dig. hur många dagar, veckor eller år de går innan vi träffas kommer du alltid kunna komma till mig om det är nåt.

Vendela: cause tonight we gonna start a fire

älskar när du ringer helt spontant och säger att jag ska komma. du vet alltid när jag behöver det. tack för du finns<3

natasja:

hektisk dag, känns som jag hunnit hur mycket som helst. garderoben är rensad och sorterad, sett tomorrow when the war began, sytt om ett par byxor till shorts, sytt om en tröja och det har målats i källaren. så nu är det bara att vänta på de två bäddsofforna som kommer på tisdag och sen försöka hitta en stor TV.
nu blir det iaf att sätta sig med kemin igen och kanske försöka lägga undan datorn. ha en toppenkväll puss! <3
image description

vendela: just like before





igår spelade vi cup och kom tvåa efter att vi förlorade i förlängingen i finalen. idag har jag varit i stugan hela dagen. jag har mest suttit framför brasan då det blåste så mycket ute...längtar tills sommaren då man slipper ha på sig 70 plagg kläder och ändå frysa.

kul att någon verkar gilla vintern.

natasja: bästa helgen på länge

trots förkylningen och att det inte blev något besök i säffle i helgen så måste jag säga att denna helg verkligen blev en av dom bästa! ikväll blir det film igen med varm choklad och mys. hoppas ni andra har en toppen helg också <3

Vendela: from school

haha hittade några vackra bilder som jag tänkte visa för er. standarden på skolan alltså...

Vendela: you look like you did before only prettier.

har varit och spelat cup ikväll. två matcher idag och en imorgon. vinst båda ikväll och förhoppningsvis även en vinst och semifinal spel imorgon.
har ingen vettig bild så ni får en på min pojkvän som förövrigt är den finaste i världen. (även om du nattan tycker annars;$)

natasja; finaste!!

Kvällen bjöd på film och mys med den finaste, sen blev det pjamas på hög nivå och nu blir det att sova tidigt för att försöka krya till sig. Men vad är en kväll utan Justin bieber, så det blir att somna till hans ljuva stämma ikväll (y)

natasja: näsdukar och plugg

ännu en dag med utebliven träning... det blev även inställt att vi skulle på tävling i helgen så nu är det emostile på hög nivå..

Vendela: i mina ögon är du bäst.

sov med världens finaste kille inatt. sitter just nu i bollhallen med allan och (taggar) för träning.

natasja: känslan då man måste skippa en träning för att man är sjuk...

förutom allt dåligt som hänt idag så fick jag iaf tröstäta lite paj vilket gjorde susen, hoppas bara att jag är friusk till tävlingen som är på lördag annars då blir det inte roligt!!....

Vendela: ......

min mobil är Cp och störd så kan inte svara på sms eller ringa. hejdå

vendela: can you be my bodyguard, can you fix me?

har gått och blivit ruskigt förkyld och dessutom är de mördardagen idag. ytterligare tre lektioner återstår och jag vill bara ta en alvedon och skalla kudden. men är ju en kvinna, så får väl härda. önskar jag hade pengar så jag kunde ta ett privatplan, eller iallafall en liten gummibåt och fara iväg mot varmare breddgrader.

natasja; you are my everything

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre, fysikprovet gick helt okej, kände att jag inte kunde gjort nå bättre. Nu är det dessvärre grymt förkyld med rinnande näsa, brännande hals, dunkande huvud, onda öron och forsande ögon ..

Vendela: like a fool i trusted you and now im hopelessly in love.

this is for you and what you've done. and dont come and say you're sorry because you ain't.

Vendela : i finally find something worth reaching for.

fettisdag idag och ingen semla har jag ätit. tur är väl de efter alla plättor på skolan. önskar jag kunde säga att jag inte åt upp alla på bilden, men så är icket fallet. tack gode gud att de är träning ikväll!

vendela: om du ska lämna mig, gör de snabbt och smärtfritt.

min uppdatering har slickat botten men det har inte hänt nåt intressant alls i mitt liv. fick sluta skolan efter lunch idag. detta gjorde min dag. har hunnit vara på stan och sitter nu i soffan med Fritte med lite fika och en film. mysigt.
hann även med en springtur med fridanystedt!

natasja: finis!!!!

fick besöka av finaste saga och lina på skolan idag. och som alltid då man är med dom så flyger tiden förbi så det blev att springa gärnet till biologin!!

natasja: finis!!!!

fick besöka av finaste saga och lina på skolan idag. och som alltid då man är med dom så flyger tiden förbi så det blev att springa gärnet till biologin!!

natte: svenska redovisning

dags att få göra bort svenskan. det blir att starta och sedan hålla för öronen, titta ner i bänken och skämmas...
image descriptionimage description

natasja:...skolan förstör ens barndom!!

sitter här med fysiken och försöker verkligen plugga, men när allt negativt kommer på en gång så är det inte så lätt att koncentrera sig. har iaf haft en toppen helg, bion igår var grym och hela kvällen blev helt perfekt. nu blir det iaf mat sen sängen
image description
fick besök av denna idag och gjorde klart svenskan<3

.........

hahhahahah seriöst vad har blogg.se för fel???

vendela&natasja: film-check!

nu är våran film klar. ni får inte se den för då skulle vi göra bort oss alldeles för mycket, men några bilder kan vi bjuda på!

Vendela: i want to be your happiest hello and your hardest goodbye.

har stått i burträsk på marknaden sedan klockan tio. nu bär de av till Natte för snack och plugg!

natasja: ikväll blir det safe house!!

natasja: jag fyller inte 16...

dumma fb har förstört min dag genom att säga att jag blir 16 idag.. inte okej...
fick iaf en present av av älsklingen vendela idag hihi, var ett skitafint halsband. hon är den bästa och gjorde min dag till den bästa <3

vendela: älskar dig nattan

på detta sätt firar vi världens bästa natasjas födelsedag!

Vendela: du förtjänade det inte, de gör inte jag heller.

har suttit hemma ända sedan jag kom hem från skolan och pluggat. är så less att jag vill spy men nödvändigt var det. nu ska jag och lyfta skrot och bli grov!

saknarsaknarsaknar

vendela: when everything feels bad i dream about the old days when you were little and problems didn't excist.

gillar att våran statistik har visat en person i en vecka. gillar att jag saknar sommaren när det är sex månader kvar innan man ens har sommarlov. gillar att det är minus 40 grader ute. gillar att jag är emo. gillar att jag hatar livet.

Vendela: everytime she close her eyes

mördardagen idag slutade rätt så bra. cyklade hem med Frida och marcus sedan drack jag och Frida choklad med grädde och kladdkaka. efter det for jag på edda med Karro och simmade massor av längder, hann även med att köra lite volleyboll mot några killar. träffade även världens finaste viktor. nu har jag fikat och ligger i sängen. hatar att jag inte har någon tv i mitt rum, är typ den enda i hela världen. mobbat.

natasja: kunde inte ha blivit bättre

igår var det som sagt alla hjärtans dag, hoppas verkligen alla hade en toppendag. idag var det betydligt värre, en onsdag med fullspäckat schema ända fram till 4.. nu blir det iaf att ladda upp och sen dra iväg till lite workout. hade på bade hejss!! <3
imorgon anländer även denna!!

Vendela: nomnomnom

trycker massa godsaker, avis????

Vendela: grattis mormor!!!

idag fyller min fina mormor hela 70 år. grattis på födelsedagen. tack för att du alltid ställer upp, jag älskar dig.

Vendela: from me to you. lovely valentine.

hej tänkte bara önska er en fin alla hjärtansdag och meddela att natasja är den finaste människan på jorden. tack för du alltid ställer upp. på fredag fyller denna underbara tjej 17år så jag hoppas ni kommer ihåg att gratta henne!!
såhär ser vi ut en vanlig skoldag.

natasja:

sitter i biblan och tror att det är något som flyger i min mage:$$$$ GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!, vet inte riktigt hur man säger låter konstigt menmen hoppas ni alla får en romantisk och rolig kväll!!<3

Vendela: this time i dont need another perfect lie.

hade sagt att jag ALDRIG skulle köpa en onepice sedan öppnar man presenten av Frida och Emma och vad ligger inte därinne om inte just en sådan? tack så mycket iallafall , den ska jag ha på alla mina emodagar! (vilka är rätt så många)

Vendela: jag tror på ödet. därför tror jag att de var tänkt att vi skulle träffas.

har varit hos Viktor i hans place ikväll. när jag blir stor och flyttar hemifrån vill jag också bo sådär. helt sjukt. efter det for jag till träningen men kunde inte vara med...så nu har jag tröst ätit och duschat.

natasja: back on track

äntligen tillbaka på träningarna, efter en hel veckas snuva och godsaker så kändes det verkligen nödvändigt. imorn så är det skönaste skoldagen, lite jobbigt med 2 timmars hål menmen. slutar iaf 20 över 1 och då ska jag sätta mig med finaste vendela och jabba med svenskan. sen blir det andra bullar, det är ju faktiskt alla hjärtans dag:$<3

vendela:buddas delight

Vendela och natasja: go for the win

Vendela: happy birthday

skulle egentligen till karro ikväll med Lovisa men de blev inte. nu far jag till Frida istället där vi ska byta presenter. grattis Emma förresten!!!!

natasja: it's hard

skön kväll igår, tror att jag fått tinnitus (lr hur de nu stavas) av vendelas skrik. kan ju bara som en förvarning säga att det är smart att inte låta henne sitta bredvid dig om ni ska se skräckis för då kommer ni få men för livet haha nä skoja bara hon är för underbar!! <3 idag har jag städat och varit ute på en promenad med hunden i typ en timma. nu ska ja käka och sen blir det en film. blir nog abduction, verkar bra plus att det är killen från twilight som är huvudpersonen(Y)(Y)(Y)

Vendela: fotfobiii

de här är anledning till varför jag hatar fötter. så fruktansvärt äckligt och så fruktansvärt ont. och för er som inte visste att jag hatade fötter, nu vet ni det.

Vendela: Will you take me to heaven

det här inlägget kommer bli väldigt ointressant. sitter i bussen påväg mot Luleå. norrsken är motståndet vi ska möta. fråga inte ens. ha en bra dag. puss

Vendela: jag trodde bättre om dig

har varit med gulligaste natasja med per och sebbe ikväll. vi såg en skräckis som nog var den läskigaste jag sett. "dont be afraid of the dark" tror jag den hette. de blev en tidig hemfärd då jag ska upp vid åtta och spela match i luleå imorgon. sovgott!!

natasja: dagens inköp

två linnen bikbok
svart tröja cubus
grå tröja JC

natasja:

idag blir det att gå på stan med pappa (börsen) sen ikväll blir det häng med finisen vendela och två andra godingar. ser fram emot det!

Vendela: you give me wings so i can fly

igårkväll vid ett på natten kom Frida förbi mig. vi snackade om allt mellan himmel och jord, åt popcorn och sen somnade vi i min säng. nu har hon begett sig hemåt och snart ska jag in på stan för att handla massa presenter.

vendela: as we go on, we remember all the times we had togehter

har taggat helg hela veckan och nu ligger jag här alldeles ensam i sängen...hehe. men de blir det ändring på snart då jag får sällskap! hoppas ni får en bra kväll. ta de lugnt:):)

natasja: freeeedag!!!!!!!

fredag idag, grymt taggad på helg. men nu har vi först engelska sen idrott
image description

vendela: going trough this only makes you stronger

labb med skolan.

Vendela: living young and wild and free

ligger i sängen och är fett sugen på en fet chipspåse och en dricka. satt och tänkte på mat hela vägen hem från burträsk. mat är faktiskt den vanligaste tanken som kommer upp i min hjärna. som otur var (eller kanske tur med tanke på vikten) fanns de inga chips hemma....

 

vendela: i'll never found someone like you

dagen på skolan har varit som de flesta andra dagar, jag har varit hur glad som helst, dött i skrattanfall varvat med emostunder och cutcut musik. vad mer? vi fick en ny mattebok, matematik 2c, som jag nu längtar efter att få ta hem i helgen och räkna lite extra i. (hoppas ni förstod ironin) ikväll ska jag till burträsk och fotograferas till kommande serie. fick veta idag att dessa bilder ska delas ut till alla invånare i burträsk. hur kul?????

venkan&natte: engelska på g...

natasja;

Efter en lång och varm dusch kryper jag nu under täcket och får hoppas att den här dumma halsont går över. Sov gott alla!

Vendela: " i have bought them all....almost"

exakt den meningen, "you were my new dream" då börjar tårarna rinna nerför kinderna. jag älskar den här filmen. älskar den.

 

Vendela: what the hell were you thinking

sprang till bussen i högklackat efter skolan. något som jag inte gör om. hann med den iallafall och fick med mig mina fina vänner också. de blev massa snack och fika såklart. nu har jag ätit våfflor och fått massage av mamma. känner mig som en ny människa. snart bär de av mot träningen, usch vilken pina.

natasja: tröstbakar något gott. hatar när man missa träningar..

skön dag idag med två mindre lektioner än vanligt, har dock grymt ont i halsen och det känns som huvudet kommer att sprängas. så det blev att skippa träningen idag..:( och ist knapra på lite ipren och sätta igång och baka något smaskigt som jag kan tröstäta, blev en chokladruta och citronkaka(Y) nu ska jag sätta mig ner under en filt och njuta av det med lite varm choklad och jersey! have a good night<3
snygg filt btw*

venkan/Natte: matteprov på g

Venkan/nattan: kemi på g

venkan/natte:

gillar dagen just sett biologi film -> lunch -> kemi -> matteprov -> sluuuuuut!!!!!!

vendela: de bästa som finns är att vakna med ett gulligt sms från dig.

sitter på kaplan och väntar på att spanskan ska börja. åkte bil med mamma redan kvart i åtta imorse för att slippa kylan. idag slutar jag kring två (två lektioner inställda) och sedan blir det häng med Lovisa och karro. ikväll väntas tabata, har gruvat mig hela veckan....

 

Vendela: sovgott

ska lägga mig under täcket nu. dröm sött allihopa!

Vendela: jig and daue

såg film med spanskan idag så slutade klockan fem. liiiite drygt eftersom filmen inte var så bra. vi såg pans labyrint. ikväll ska jag träna fotboll men före dess ska jag nog sätta mig med matteböckerna, som ni såg har vi prov imorgon....

natasja:

sköndag med fysik, biologi, matte och sen sluta 20 över 1, sovde dock lite länge i morse så jag såg ut som en häxa i håret och allt menmen what to do man, what to do..  har prov i matte imorn så jag stannade kvar och pluggade lite extra, kände mig faktiskt hur duktig som helst.  förhoppningsvist går detta prov lite bättre än de tidigare.
nu blir det iaf att luta sig tillbaka i soffan och kolla in lite jersey shore. ha det gött!
snacka om snygga kroppar!! om så nån här i lillsverige kunde ha en sån kropp..

vendela: miss u girls

Vendela: somebody help me

jag hatar att jag är så himla feg. har velat färga håret brunt i snart ett år nu, ändå går jag kvar med samma äckel blonda hår som mer är grått än blont. nu är det dessutom dags att klippa sig och då tänkte jag passa på att färga håret i samma veva, om jag nu kunde bestämma vilken färg jag vill ha... skulle bli jätteglad om ni kom med åsikter men har hört att det inte går att kommentera mina inlägg...

natasja: that's the way aha aha i like it aha aha

sköndag med sovmorgon till halv elva och sen fick vi sluta 20 över 2 (en och en halv timma tidigare än vanligt). ledsen att svenska läraren är sjuk men han får gärna vara det lite längre. även nyligen hemkommen från träningen så nu blir det en lång och varm dusch sen så blev jag grymt frestad av att venne gjorde nattes (min) special, så nu blir det in i köket, på med förklädet och börja mikra lite hot chocolate (Y)
image description
tack venne för att jag får sno denna bild puss:*

Vendela: i want the world to see what you mean to me.

har gjort nattans chockad. den har verkligen blivit en hit!!

natasja: sovmorgon! i like it a lot(Y)

Vendela: i know when i need you i can count on you

rätt bra avslut på veckan!

natasja: face mask med brysh!

vendela: you make me happy.


vaknade kring elva idag och sedan dess har jag hunnit läsa lite kemi (plugg på söndagar ogillas) och fixat gardiner till rummet. känner mig rätt duktig fakiskt. ikväll klockan fem har jag träning i burträsk och efter det hittar ni mig hos frida med popcorn skålen i knäet♥

natasja: bake some cake

bakdag idag, har redan hunnit baka bröd och arraksbollar, snart blir det att sätta igång bullbaket men först ska jag snoka runt på internet för att hitta nått kuligare och godare. känner även hur grymt mycke man hinner göra om man vaknar lite tidigare. hann t.o.m. cykla in till stan och köpa lite små tjoller.
bjuder även på denna "jätte" fina... bild. (no smink, no nothing) känns skönt för da face att vara kleent för en gångs skull. (bra sverige dära!)

Vendela:

hejhej allesammans!
idag när vi körde över bron så såg vi en snabbis på sm i isbadet eller vad man ska kalla det. det är iallafall så att man har hackat upp en bana i älven där det ska tävlas. minus 35 grader är det ute. inte den bästa temperaturen för något sådant kanske. en kille i min klass skulle vara med, längtar efter att höra hur de gick.

natasja:

spenderade som sagt gårdagskvällen med några från klassen, vill även påpeka att det var hur kallt som helst. men nu blir det att krypa ner under filten och dra på sig tofflorna med en stor kopp varm choklad. ha en fortsatt bra lördag! puss
fick även ett långt och trevligt samtal från den bästa<3

natte&venne: häng with da gäng!

image description

Vendela: om du ändå vore här och höll om mig.

såna här dagar borde de vara olagligt att fara till skolan. minus 28 grader ute och endast 12 inomhus!!! pumpen gick sönder under natten så att vakna och stiga upp på morgonen var en pina. hela familjen satt klädda i jacka och mössa vid frukosten.. nu kan jag dock inte skjuta upp färden till skolan längre. bara att sätta sig på cykeln och trampa. Gud vad jag önskar de gick bussar...

natasja;

skippade träningen idag för att göra matte, gav inte så mycket men men. blev ist att gå mer och pumpa nackmusklerna känner redan nu att det kommer att vara svårt att hålla uppe huvudet imorn. nu blir det iaf sängen godnatt alla fina:) btw du gör min dag också lilleplutt<3

Vendela: everything i did i did it for you bur now i regret it all

hahaha nu ska jag äta och sen fara på ladan och jobba. hoppas mina mackor är godare än vad dom såg ut på bilden:(
till sist så ville jag bara berätta att natasja gör mina dagar på skolan<3 hihi älskar dig xD

natasja: what more can go wrong

började dagen med att ha borta skåpnyckeln, missade frukosten bara för att hitta den, men sen när jag kom till skolan mäskte jag att den satt kvar i låset... sen tappade jag bort min mössa.. och sedan alla mina hårnålar, snacka om minnesförlust. nu ska jag sätta mig med matten och sen blir det jersey shore avsnitt i mängder.

vendela: if you say so

nu har jag tagit bussen hem från skolan för första gången i mitt liv och de var nog de skönaste jag gjort. skulle kunna ge mitt liv för ett busskort. så ni som klagar på bussarna , tyst. och ni som säger att de är drygt att åka buss, tyst. och alla ni som överhuvudtaget har något emot bussar, tyst. de är hundra gånger bättre att sitta inne på ett varmt säte än att trampa på cykeln i minus 22 grader!!!

Vendela: direktuppdatering @ bollhallen

sitter i bollhallen. bilen hemifrån gick halv åtta och jag kände att jag inte ville cykla så hade inget annat val än att vara klar tills dess (de är -22 grader här i Nordpolen för er som undrar)
hur som helst. sitter och roar mig med att snacka i heytell. om ni inte har de borde ni lägga till de och sedan adda mig, hihi.
en vacker bild på mig såhär på morgonkvisten.

vendela: even if i didn't have feelings i would still love you

hejhej!
är på toppen humör ikväll. ni vet den där känslan man får efter man har kört världens träningspass? DEN har jag nu.
hade fysträning ikväll. tabata stod på schemat. för er som vet vad det är förstår och till er andra kan jag bara säga JOBBIGT. lär vakna upp med tung träningsvärk imorgon och då har vi fotboll och idrott direkt på morgon. love life.

nu ska jag trycka i mig massa mat och sedan gå och lägga mig!


fina som alltid;) saknar dig hjärtat!

natasja: you work so hard but what do you get from it?

hemma efter en grymt bra träning, kände även hur ovanligt glad jag var men de förstördes såklart så snart man komme hem.. nu blir det dusch sen sängen.. peace out.
men först blir det att tröstäta lite friterat(Y)

natasja: kan väl joina klubben(Y) KILLE SÖKES

själv är jag öppen mot nästan alla slags killar, så länge de inte är nå kåta turkar lr sånt. men beskrivningen ska ända passa in väldigt bra på vennes beskrivning av killar. det kanske vore bra att redan nu säga att jag är en överspeedad och galen bridd. om denna bild attraherar er så tycker jag att ni bör höra av er så snart som möjligt till 0738071955 (btw är 17) ;*
tog bara en sån där snabb bild med webcam, blev tyvärr inte så bra men hoppas den duger:$ don't you like those lips?

Vendela: KILLE SÖKES

fick inget napp förra gången jag la ut den här, konstigt nog, men jag försöker väl igen!
jag är en tjej på 17 år, 15 dagar, 23 timmar och 40 minuter.
jag är i desperat behov av en gudalik kille, han ska vara söt, helst ögon som man drunknar i, leende som får stjärnorna att falla ner och hår vackert som en kungakrona. ett plus är om han är snäll och rolig.
själv är jag helt vrickad, kan behöva att antal skönhetsbehandlingar, helst tillväxthormoner, en humor som gör att jag skrattar åt allt, röst som kan förväxlas med en treårings, ett hår som är omöjligt att reda ut och en kropp som liknar en elefant. dessutom är jag oerhört klumpig, och fantastisk odiskret, skulle kunna vinna pris i skrikerförallt och vågar inte gå ut själv på natten. Turkar och andra läskiga typer accepteras ej.
hör gärna av dig 0730346217

natasja: lets go!

grymt jobbig dag idag. proppade i mig typ hur mycke godis som helst för att hålla mig vaken. nu blir det i alla fall träning(Y)

Vendela: dont try me nomore

if you try and fail everyone tells you to get back on the horse again. but how many times will you have to fail before someone tells you that you can't make it?

vendela&natte: wake me up when its over

Vendela:

nattepatten har överraskat med en ny layout här på bloggen. fin om ni frågar mig. nu börjar dagens mördarpass. fyra lektioner, under fyra timmar, mina hatlektioner...

RSS 2.0