Vendela: forever alone

sitter i omklädningsrummet alldeles själv, har ingen aning vars mina lagkamrater befinner sig... snart är det match iallafall, vilket motståndet är vet jag inte riktigt men antigen mörön city eller bodå.

natasja: finaste!!

känner mina otroligt duktiga uppdateringar.. igår var iaf en toppen toppen dag, skolanvar väl si sådär men sen blev det att trycka chips i sinne med min finaste. och när jag säger trycka då menar jag TRYCKA!  ca en påse cips och dipp trycktes under hockeyns första 8 minutrar :$ illa..  nu väntar jag iaf på johnny som ska komma och hämta mig så ska vi upp till norrvalla för att se när dom spelar. ha en bra dag alla sköna bönor! 


Vendela: crasch and burn

har just redovisat svenskan på skolan som handlade om relationer. min grupp snackade om relationer över internet.
i helgen är det domarcupen och om planerna ser ut såhär så stannar jag hemma under täcket....

Vendela: i need somebody who can make me feel alive

pizza till lunch idag satt inte helt fel! efter skolan som var helt okej for jag på stan och träffade karro. som jag saknat dig, det får inte bli såhär sällan vi ses!! nu ska jag snart och träna och det känns himla bra, fotbollen har blivit så himla rolig igen. ett tag var jag ganska less om sanningen ska fram....
efter det kommer Viktor hit och sover här och det gillas!

natasja; du fick min onsdag att bli den bästa dagen under hela veckan

kommit igenom drygt halva dagen och det känna ändå betydligt bättre än i morse, tror att det beror på att jag är ovan att inte ha sovmorgon... men även denna dag bjöd på en oväntad jätte bra överraskning. nu väntas bara svenska, fysik och matte... ha en bra dag alla sköna bönor!!!

Vendela: amaziing

Idag gick jag på stan en stund och fick då se denna bok. INTE DÅLIGT!!! det är nästan så att jag måste införskaffa en sådan, proppad med bilder är den dessutom.

natasja: gott!!

skön dag med sovmorgon och helt enkelt bara en chill dag. lyssnade även på någon konstig rymdexpert lr vad han nu va som snackade om bigbang, himla intressant men efter ett tag blev det bara lite för mycket än vad hjärnan klarade av.

blev även en hel del bakande med mor, 4 sorter tror jag vi hann med så nu är jag helt slut, ska se om jag orkar med lite kemiplugg, annars blir det en tidig kväll. hade på bade!!

natasja: en dagens

natasja; I'll never let you go

Sovmorgonen var riktigt välbehövd, sen blev det att sluta ovanligt tidigt och sedan dra vidare till ett toppen tränings pass. Och sist men inte minst avslutades dagen nämligen med ett ca ett och ett halvt timmars samtal med den finaste. Bara hemskt att han ska vara sjuk. Krya<3

Vendela: i can walk a thousand miles to be with you.

idag (och alla övriga måndagar framöver) kommer vi att få sluta 20 över två och det är guld värt då man är van vid fyra dagar. efter skolan for jag på subway med två från klassen, vi planerade beach volleyboll i Norsjö i sommar och hade det trevligt. nu har jag tränat och fyllt på med lite mat då det strax bär av på ännu en träning. får se om min fot håller.

natasja: du är den finaste som finns och du vet hur jag känner för dig!!

krya på dig finaste finaste du!
måste även påpeka att jag verkligen måste få mer bilder än denna för det är ju tragiskt att man inte få se ditt underbara ansikte:$ <3

natasja: <3

natasja; what to do man, what to do..

God natt alla, hoppas ni haft en bra dag. Känner hur verkligen hur mycket jag orkar skriva idag.. skola imorn... Ha ett bra liv så hörs vi snart igen måste skärpa mig med den dåliga uppfattningen känner jag:* adios!!!

Vendela: 16:15

sitter på norrvalla och ser sunnanå-Umeå södra. klockan kvart över fyra ska även jag spela, med burträsk mot blåsmark. är en aning nervös då jag inte tränat under hela veckan...

natasja: i'll love you forever!!

inte så mycket att säga om en dag som denna, vaknade ovanligt tidigt, varit ute och promenerat en hel del men sen efter maten blev det sällskapsspel med allen och nadja (självklart segrar man som alltid). det blev även en hel del onyttigt som godis, chips, ostbågar, dipp och cola, gott(Y)

natasja: where are you?

hade som vendela sa, en underbar fredagskväll!!
hade även en jätte skön och roligt träningspass uppe på edda med boxningsklubben(Y)
nu blir det uppladdning med den godaste frukosten, macka med ett TJOCKT lager jordnötssmör, helt underbart.

Vendela: keep me close

hade en superkväll igår och idag befinner jag mig på norrvalla och går domarkurs. det är dock mer mat än kurs , inte för att jag klagar!
ikväll ska man ställa om klockan vilket betyder att man förlorar en timme, känns lite sådär då väckaren ringer klockan sju för ännu en dag här imorgon..

Vendela: man lever bara en gång, right?

gillas!!

natasja: be happy

of to school!!!

natasja: sometimes it can be hard

skön dag med sovmorgon->idrott->balder show->matte och sen slutade vi!!! blev även ett hilma roligt(dock jätte jobbigt) träningspass idag, så nu blir det trycka av en semla, mackor och varm choklad(Y)

vendela: if it doesnt goes right, then go left.

första skoldagen kunde inte blivit mer chill. 10 minuters engelska och en timmas matte var allt vi hann med då vi skulle se baldershowen. nu väntas dock plugg här hemma som inte känns riktigt lika taggande...
ikväll kommer nog viktor hit, har saknat honom.

natasja: love you lika a crazy person

prov idag, gick väl sådär. sen blev det hårdträning. var nog den jobbigaste på länge, armarna kommer nog hänga mer än... ja.
hinner inte med ett längre inlägg just nu men ha det så bra pussis!!

natasja: uppladdning

laddar upp inför morgondagen genom att rensa bordet från böcker och ist göra plats åt två små chips skålar, en kexchoklad och mjölk(Y) livet är gött!! 
så här tänker jag; att om man plugga för mycket så får man bara hjärsläpp då det är prov, det bästa är bara att chilla, läsa litegrann och ladda upp med riktiga kalorier(Y)

njuter av allt flåt!

vendela: påväg till ett annat liv.

idag har jag för det mesta degat i soffan och sett tv. thrilling life jag har. har även försökt att plugga lite matte men detta slutade i ett deprissionsanfall och strax var jag tillbaka framför tvn igen. känner även att jag håller på att förlora min socialakompetens, är alldeles för tyst här hemma. det blir nog ingen skola för mig imorgon heller då jag fortfarande har feber idag, även om det är mindre nu. pappa har varit och hyrt filmer så ikväll ska jag tvinga nån fin familjemedlem att se någon av dem med mig. heeh

natasja: come at be brah<3

ännu en dag utan venkan.. börjar kännas riktigt tråkigt på lektionerna. menmen förutom det så har vi matteprov imorn så det blev att stanna kvar på skolan och plugga som en riktig naturare. tror dock inte det kommer ge nått men vi får väl se.
nu blir det att förbereda kvällen med en hel del gosaker, ta fram filtarna och sedan sätta sig och plugga järnet..hemskheter...

natasja: i'm back again!!

emodag idag utan min bästaste vän vendela på skolan idag.. hoppas att du blir frisk snart gumman för jag saknar dig så himla mycket!

annars så fick jag fara tbx och träna idag, kändes grymt skönt och roligt så nu får jag hoppas på inga fler skador lr sjukdomar...

vendela: home


imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms där det stod "ska jag köpa sushi och komma förbi dig vid lunch?" i vanliga fall hade jag hoppat av glädje men nu var jag inte sugen på det. tack iallafall frida!
funderar på att förbli sjuk om man får såna överraskningar;)

Vendela: you are the best

39.3 grader i feber vilket betyder ingen skola för mig imorgon. istället kommer jag sitta hemma och se gråtfilmer. ikväll kom Viktor förbi med glass till mig, finns det någon gulligare kille? jag älskar dig.
nu ska jag och katten gå och sova!

natasja: slutet gott allting gott

lagom jobbig dag idag på hockeyn, efter det blev det övningskörning från medle där vi hämtade upp joakim(Y)
kändes lite sådär halv tääskigt när han är nyduschad och själv luktar man som en blandning av korv, kaffe, hamburgare och kebeb... menmen nu blir det iaf att hoppa i duschen och kanske förhoppningsvis orka lyfta fram matte böckerna ur väskan.
annars så är jag taggad till tusen för träningen imorgon, känner att jag varit borta riktigt mycket vilket verkligen svider i hjärtat, hatar då man inte kan/får träna..
yoo gangster/fjorre/big Jane, tycker att du ska ta och försöka dra dig hem snart så man får träffa dig!!!

Vendela: "nu vinner vi det här"

ajaj kapten!

Vendela: besviken

jag är så himla besviken. hade gått och väntat på den här matchen. väntat och taggat. igår kväll fick jag feber. det var den matchen. tur att världens bästa tjejer vann med 3-0 och nu väntar Halmstad och då ska jag baske mig inte vara sjuk!

natasja: i hate to let you down

vaknade med underbara planer för dagen med den finaste!! men nej.. då ringer dom och vill att man ska jobba på hockeyn... då var dom planerna förstörda... känns hemsk, men what to do..

så här kändes det bara några minuter före dom ringde, osminkad men ändå på toppen humör, nu kan man väl säga att det inte riktigt är samma känsla...

natasja: it's hard to say goodbye

hemma efter en underbar dag/kväll hos finaste joakim. det blev pizzabak och film(Y) måste även tacka anita för att du var så snäll som kunde skjuta hem mig!! 

kände även lyckan då jag komme hem, öppnade kylskåpet och fick syn på en kladdkaka, då jag tog fatet, satt mig på golvet och njöt nå fruktansvärt av det och ett iskallt mjölkglas! kunde inte avslutat denna dag nå bättre.
herrregud!!!! köttbullen kommer att få en mini köttbulle... detta bådar inte gott:$

Vendela: this is why we keep on fighting

natasja: gladast i sverige!!

njuter verkligen av starten på denna dag. vaknade -> duschade -> fixade mig och sedan blev det utgång in till stan. blev även den lyckligaste när jag fick se att dom gav ut gratis sockervadd. denna dag kommer även bli helt underbar när jag får fara och hälsa på joakim i medle. hoppas bara att jag trycker stopp på rätt ställe, annars skulle det bli pinsamt...


Vendela: us against the world

rullar mot umeå för att spela semifinal i cup kommunal imorgon. Blekinge står som möte. vi har aldrig mött dom förr så det blir spännande.taggar som aldrig förr!

natasja: utgång

Vendela: togheter we thought we ruled the world, alone we was just two geeks

det här inlägget är tillägnat Linnea Pettersson (jag hoppas du läser det här Linnea för annars blir det inte så lyckat).
jag vill bara säga tack. tack för att du alltid funnits där för mig. tack för att du alltid ställt upp. tack för att du lyssnat på alla mina problem utan att klaga. tack för alla fina sms jag fått av dig. tack för alla stunder tillsammans. tack för att du är du och tack för att du finns. du är en av de få personer som vet det mesta om mig och även om vi inte umgås längre så litar jag på dig. det var allt jag hade på hjärtat.

natasja: saga is in the house

äntligen har finaste vännen saga anlänt till the town. sitter och fixar oss lite sådär lagom nu i väntsn på lite glass, kola sås, choklad pudding och grädde sen blir det of to E4an där jag ska få lyssna på hennes ljuva stämma! bäst för er alla att komma och kolla!!

natasja: good luck

efter en ganska galen dag på skolan. igår var världens emodag som sagt men denna dag var ändå rätt rolig, jag och venkansänkarn var onormalt överspeedade så... meeen ja annars så fick jag en riktig skön men lite obehaglig massage idag av någon napropat lr vad tusan dom nu heter igen. började rätt okej tills han sa att jag hade typ 3 kotor som inte satt på rätt ställe, en satt mitt på ryggen, en lite längre upp och så den sista rätt upp i nacken... den gjorde ont att sätta tbx på rätt plats säger jag bara... aldrig igen får någon röra min nacke:$$$

nu består resten av kvällen iaf åt franska plugg, blev tillsagd att jag inte fick träna något nu och till i slutet av denna vecka.... men nästa veckan då tusan!! (Y)

natasja: every day without you is not worth waking up to

jaa.. vad ska man säga gårdagen var en hemsk dag.. allt gick bara dåligt och nacken vägrar att sluta göra ont.. blev även en hel del franskaplugg som gick sådär..
idag ska jag iaf få fara till någon sån där napramat..? napromat..? ja en masserar snubbe som förhoppningsvis kan lindra min smärta litegrann.
nu blir det avgång till skolan efter en skön och välbehövd sovmorgon (Y)

kanske man ska börja bära en sådan till skolan, skulle ju vara sådär lagom sexigt!!

Vendela: what hurts the most is not always the hardest punch

är helt död efter hockeyn. har aldrig varit så stressigt någonsin tror jag, men aldrig så roligt heller. tyvärr förlorade skellefteå, men vad gör det? jag stod i kassan mest hela tiden men hann även göra min första kebab (stolt.) nu ska jag ta en huvudvärks tablett och sen skalla kudden! godnatt.

Vendela: dreaming on a diffrent place

vendela: grattis Hanna!

ville bara säga grattis till proffset som kommit med i landslaget. du förtjänar det vännen!

vendela: the smile on your face lets me know that you need me.

förmodligen världens finaste film och låt.


Vendela: lagomt avis....

tror ni man blev lycklig när det var fisk till lunch och sedan skickar Viktor den här bilden på deras mat..........

Vendela: hello geeks

såhär ser det ut när natur har lunchrast.

natasja: keep smiling...

vaknade imorse av att nacken dödade mig, sen insåg jag att jag inte kunde röra på huvudet, det ända som går är åt höger inget annat håll... så idag blir det att plåga sig genom dagen...

natasja: when i see you everything around me doesn't matter, all i need is you

hemma efter en härlig träning, kul med mycket folk också!! nu ska jag in i duschen och sen blir det fruktsallad, mackor, blåbärspaj och mjölk, det ska bli himla gött!!


Vendela: iam on my way now

Umeå har bjudit på utomhuslir för första gången i år, stormigt väder, god mat, subway kakor, lårkaka, massa skratt och galenheter. nu sitter vi i bussen påväg hem med världens suraste busschaufför...

natasja: your the one <3

sitter nu i väntan på att swedishen ska börja...
blodpuddingen var blodig, den blödde och var jävligt torr/empa
saknar även venkan som inte är på skolan idag, känns hemskt, och detta blev bara en depp dag, ingen att tjollra runt med och bara i allmänhet vara galen. menmen taggar inför första kickboxningsträningen på länge.
image description

Vendela: every time i see you...

...my heart beats a little faster, my smile gets a little bigger and my steps feels a little lighter.

 

Vendela: if the sky is falling, just take my hand and hold it

nu har jag agerat sångerska och mamma pianist. filmat är det också. nu ska vi bänka oss framför tvn och kika på "så ska det låta" med en skål annanas. imorgon är det skola, men då drar jag till Umeå för att lira fjollboll med det bästa brudarna!

Vendela: instagram

efter mycket lång tid och lite tjat har jag tagit mig i kragen och skaffat instagram. vendelasteinwall är mitt namn. följ mig gärna!

natasja: i'm back!!

nu efter en skön liten brejk från bloggen är jag tillbaka. måste säga att detta lov blev riktigt riktigt bra!
har hunnit med en hel del och varit med älsklingsfolket.

har bland annat varit med denna underbara älsklingen (<3joakim hedman<3). vill även passa på och påpeka att jag vann över honom i fifa, 3-1 om man ska vara riktigt petig. han lär nog måsta plågas av det länge! tjejstryk på hög nivå ;*
ÄLSKAR DIG! <3
blev även en hel del familjetid uppe i stuga, där vi försökta bygga en iglo och solade en hel del... gick väl inte sådär jätte bra med iglon menmen
hard work!!
även haft en härlig kväll med denna gumman! <3
det blev mycket tv-spel och tjejsnack. underbart att kunna prata med henne om precis allt!! du är bäst vendela!! <3
men även denna skönheten kröp ut ur hålet och besökte staden!! det blev en tidig väckning då hon ringde cirkus halv nio på morgonen och ville komma på besök. ja vad ska man säga...hon är bara för rolig och underbar!! det var skönt att äntligen få träffa henne, kändes som om det var en evighet sen.. det får absolut inte bli en vana att vi bara ses så sällan<3
och som avslut så måste jag säga att jag tränat ovanligt mycket i veckan, trots att jag inte hade möjlighetatt fara på någon träning så lyckades jag ta tag i min egen krage och dra mig antingen ut för ett löparpass lr gymmet. rätt nöjd!!

Vendela: kockarna leverar!

stabila i köket.

Vendela: i wont let you go

har sett match med Ebba, morön- skellefte ff. morön vann med 4-1 tror jag. nu väntar vi på skjuts hem och sen ska vi nog baka.

Vendela: hejhejhej

häng med ebba och Co.

vendela: mysfika

Vendela: looking in your eyes and feel im safe

två från idag

Vendela: i swear to you, i'll be there for you.

idag bär det av till Piteå havsbad med favvotjejerna. jag och Frida bakade igår och en hel del av det åker såklart med idag.

Vendela: jag vet att det inte kommer bli som förr. men jag hoppas.

har varit och tränat idag. först med f17 och sen med burträsk. nu kommer snart Viktor hit och det blir hur bra som helst.
det var ett tag sen nu bruden, hoppas vi ses snart igen!

natasja: <3

tänkte såhär... tycker att man ska njuta av lovet till 110% därför tänkte jag såhär... det blir ett uppehåll fråbn min sida fram till dess söndag... så alla kära besökare ska veta att jag inte ger upp utan i'll be back. då kommer ni få en finfin samanfattning av detta underbara sportlov!! <3

Vendela: hej. vill du bli min?

har tryckt pizza och nu ska jag till hemmakväll med Lovisa för att hyra film och köpa godsaker sedan vidare till Karro för att trycka i oss allt, känns bra...

Vendela: dont go breaking my heart. dont go breaking my heart.

stabil

Vendela: if you're mad, im sorry. if you're happy, i am to.

sitter i bilen och rullar mot bygdsilijum där jag ska åka i backen med min fina familj. joel ska prova på att åka snowboard, kommer nog att bli ganska kul att se.

Vendela: with you everything feels right

har varit uppe på ladan och jobbat idag. hann även med en sväng på stan och köpte nya fotbollsskor och en sula som ska göra så jag inte får skavsår eller ont i fötterna. nu ska jag hem och äta middag. hoppas ni får en trevlig kväll!

natasja: jaaaa

spenderade gårdageskvällen med världens bästa och finaste joakim<3
nu bär det av mot stugan så ja kommer att vara lite inaktiv på bloggen, men jag hoppas ni får ett trevligt sportlov!!!!
image description

vendela: if you travel the hole world dont forget to take me with you.

fick sluta skolan tio över ett idag och när sista lektionen tog slut tror jag alla jublade av glädje. jag sa hejdå till min underbara klass och begav mig sedan till stan där jag träffade karro. som jag saknat dig vännen. vi snackade massa och sen skulle hon och träna och jag for hem. ikväll ska jag på bio med viktor. vad vi ska se har vi inte bestämt än.

Vendela: everyday i love you more

your smile. your hair. your lips. your eyes. your smell. your laugh. your hugs. your hands. your body. your kiss. you<3

Vendela: i wanna be your happiest hello and your hardest goodbye.

jag och sebbe skulle lätt ha tagit pris i sämsta snowboard åkare om det fanns något sådant. 30 minuter ute i skogen säger väl sitt. idag värker hela kroppen efter alla vurpor...

RSS 2.0